Slavkov pod Hostýnem v zimním turnaji rozprášil Němčice u Holešova, hulínská Admira vyhrála svůj duel se Zdounkami kontumačně

0

Na Zlínsku pokračují zimní turnaje, které ale nemají takové zastoupení jako v minulosti a řada týmů zvolila individuální přípravu. Hraje se tak pouze FASTAV cup na Vsetínsku, dále Gambrinus Cup v Uherském Brodě a poslední turnaj O pohár starosty města Hulín 2018. V něm se dařilo Slavkovu pod Hostýnem, který v zimním turnaji rozprášil Němčice u Holešova. Hulínská Admira, která je pořadatelem tohoto klání, vyhrála svůj duel se Zdounkami kontumačně.

Pouze jedno utkání měla o víkendu na programu skupina A Fastav Cupu 2018. Zápas Semetín – Kateřinice byl odložen. Fotbalisté Vidče mají za sebou třetí zápas na Fastav Cupu 2018. Po nevydařeném prvním poločase otočili zápas s Hovězím. Hattrick dal Lukáš Vala.

 

V brance se Vidče se opět objevil Einšpígl, o jehož přestupu z Dolní Bečvy klub intenzivně jedná. To samé platí o obránci Berkovi ze Zubří, který byl z tohoto utkání omluven.

„První poločas nám nevyšel a na soupeře jsme nestačili. Po přestávce jsme se zlepšili. Byla to dobrá škola pro naše mladé hráče. K otočení zápasu nám pomohly také změny v rozestavení. Kluci druhý poločas odmakali a měli větší chuť po vítězství,“ řekl trenér Vidče Petr Urban.

„Zápas jsme dobře začali, kdy po dobrém napadání soupeřovy rozehrávky otevřel skóre Tomáš Zádilský. Vidče zanedlouho vyrovnalo po nedůrazném odkopu našeho brankáře. Do poločasu se nám podařilo vstřelit druhou branku, kdy střelu Zdeňka Kostky dorazil opět Tomáš Zádilský.

V prvním poločase jsme byli Vidči víceméně vyrovnaným soupeřem, ale ve druhé půli nebyl náš výkon dobrý. Kupili jsme hlavně v defenzívě chyby a soupeř nás zkušeně potrestal. Dnes se náš soupeř prezentoval běhavým a kvalitním kombinačním fotbalem a byla to pro nás dobrá zkušenost,“ řekl trenér Hovězí Roman Zámečník.

Fastav Cup 2018 ve Vsetíně: Vidče – Hovězí 5:2 (1:2) Vala 3, Mičkal 2 – Zádilský 2.

Tabulka skupiny A:
1. VKK 1 2 0 0 9:5 6
2. Vidče 3 2 0 1 11:8 6
3. Hovězí 2 1 0 1 11:6 3
4. Kateřinice 1 0 0 1 2:5 0
5. Semetín 2 0 0 2 3:12 0

Gambrinus Cup v Uherském Brodě: Skupina A: Zlín-Louky – Vlčnov 3:0, Bača, Janča, Podaný. Březová – Nezdenice 7:2, Pomajbík 3, Janků, Jo. Smýkal, Ja. Smýkal, Uher – M. Dvořák 2.

Skupina B: Biskupice – Dolní Němčí B 4:2, Krejča 2, Mikel, Gajdůšek – Richtr, Skařupa. Žítková – Strání B 4:3, Mašuta 2, Bulko, Novanský – Frühauf, Mimochodek.

O pohár starosty města Hulín 2018: Lubná – Vrchoslavice 5:5, Slavkov pod Hostýnem – Němčice 7:2, Zdounky – Admira Hulín 0:3 kontumačně

Autor: Libor Kopl


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou