V gólově bohatém utkání remizovalo Slaný s Bílinou

0

Týmy z Krajských přeborů se utkaly proti sobě v přátelském utkání, avšak v soutěži se nepotkávají, neboť každý tým se nachází v jiném kraji. SK Slaný zajíždělo na přátelské utkání do Bíliny, která hraje Ústecký Krajský přebor a nachází se na dvanáctém místě, SK Slaný je na tom o jedno místo lépe. 

FK Bílina - SK Slaný 4:4 (1:1)

Branky za SK Slaný: Hořejší 3x, Ahmed.

 

Hned ve 2' zahrávali domácí fotbalisté rohový kop a zcela volný hráč poslal Bílinu do vedení - 1:0. Na druhé straně v 19' Galbavý chytrou střelou bodlem branku domácích přestřelil. Ve 28' po krásné kombinační akci se Slaný mohlo radovat z vyrovnání. Míč se dostal doprava k Hanslovi, který přesným centrem našel Hořejšího a ten hlavou trefil přesně - 1:1. Pár minut před koncem prvního poločasu si slánská obrana vybrala slabší chvilku a po minele před brankářem Cílkem nastřelil domácí útočník tyč. 

 

V krátké pauze mezi poločasy došlo ke dvojímu střídání v barvách Slaného, dva indisponované obránce nahradili dva ofenzivní hráči a to se později ukázalo jako dobrá volba. Ve 47' hlavičkoval Hansl, ale nepřesně. V 55' Slaný otočilo zápas ve svůj prospěch. Trojice slánských hráčů se dostala za domácí obranný val, Maroušek přihrál Ahmedovi a ten v pohodě poslal svůj tým do vedení - 1:2. Tentýž hráč šel pak o dvě minuty později sám na domácího brankáře, ale tentokrát nedal. V 65' odpískal hlavní rozhodčí po faulu Hansla pokutový kop, z kterého Bílina vyrovnala - 2:2. O pět minut později vedli zase domácí, když potrestali špatnou rozehrávků hostů - 3:2. V 78' byl ve vápně domácích sražen Krym a možnost zahrávat pokutový kop mělo i Slaný. Hořejší poslal míč bezpečně do brány - 3:3. Pohledná akce slánských barev, Ahmedovo šikovné prostrčení míče na Hořejšího a jeho nekompromisní zakončení na přední tyč znamenalo další obrat - 3:4. Domácí Bílina stihla ještě v poslední minutě z dalšího pokutového kopu vyrovnat - 4:4. 

 

Milan Šúr, vedoucí mužstva SK Slaný k utkání řekl: "Pár přihlížejících diváků v tomto opravdu velmi mrazivém, větrném počasí, mohlo zahřát alespoň několik našich povedených kombinací a také samozřejmě osm branek. Nakonec tedy plichta, ale většinu zápasu jsme byli v poli lepší. Odehráli jsme v Bílině dobrý zápas."

 

SK Slaný: Cílek - Krym, Čáblík, Holly (46' Stožický), Zelenka (46' Ahmed) - Maroušek, Hansl, Hartman, Vimr - Galbavý (58' Nykl) - Hořejší


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou