Olešník podlehl devatenáctce Písku

0

Písecký dorost se v přípravě na jarní část utkal se zástupcem dospělého fotbalu, a to s týmem FK Olešník, který hraje nejvyšší krajskou soutěž na jihu Čech.

Domácí Písek šel brzy do vedení, když se v 16. minutě prosadil Petřík. To bylo z prvního poločasu vše a první dějství okomentoval trenér Písku Jaroslav Polášek takto: „První poločas to byl aktivní fotbal a příležitosti byly na obou stranách. Do vedení jsme se dostali po centru Jiskry a naše přečíslení v pokutovém území zužitkoval volejem Petřík. Před půlí jsme mohli vedení navýšit, ale z malého vápna dal Gažík těsně nad."

 

Ve druhé půli byli lepší domácí, kteří měli na kopačkách druhý gól. Ten přišel v 70. minutě, kdy se trefil Blažek. Hosté ale krátce poté snížili na rozdíl jediné branky. Tečku za utkáním vvšak dal domácí Sigmund a Písek vyhrál 3:1

"Po obrátce jsme měli míč pod kontrolou, ale naše velké šance jsme nedokázali proměnit. Až v sedmdesáté minutě Blažek vystihl rozehrávku soupeře a navýšil naše vedení na 2:0. Potom jsme si vybrali několik minut, kdy jsme nehráli organizovaně a zkušený soupeř toho využil a snížil na 2:1. Začali jsme opět kontrolovat míč a pět minut před koncem Sigmund potvrdil naši výhru 3:1. S předvedenou hrou týmu jsme spokojeni, na druhou stranu jsme se nedokázali v zakončení více prosadit střelecky,“ zhodnotil zbytek zápasu trenér domácího dorostu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou