Kutnohorští lepili sestavu, nastoupil i trenér Kulhánek

0

Utkání se Světlou nad Sázavou, která hraje I. A třídu v kraji Vysočina, se mělo hrát původně v sobotu, ale bylo odloženo na středu pro nemoc soupeře. Ve středu měl naopak problémy se sestavou trenér Sparty Radek Kulhánek a tak dokonce na posledních patnáct minut zasáhl do hry i on sám. 

Sparta Kutná Hora - Světlá nad Sázavou 4:3 (1:1)

Branky Kutné Hory: Bílek, Hradílek 2x, Cimr

 

"Zápas jsme odehráli v jedenácti, nějakým způsobem jsme to zvládli. Mrzí mě ale zranění Vojty Semráda, který má výron v kotníku. Doufám, že to nebude nic vážného. Naposledy, když si udělal výron Filipec, byl mimo hru více jak měsíc. Chyběli Jakub Kulhánek, který je na služební cestě v zahraničí, Filipec, Svoboda a Šesták jsou zranění, k tomu byli Matoušek a Jeřábek ve škole. Na lavičce jsem tak byl jen já. Po vyrovnání v prvním poločasu jsme měli minimálně dvě, tři šance, které jsme ale neproměnili. Soupeř měl jednu. Ve druhým poločase jsme prvních dvacet minut měli hru pod kontrolou, ale hostům se podařilo jít do vedení. Po deseti minutách jsme vyrovnali a poté se dostali i do vedení, ale Světlá deset minut před koncem vyrovnala. V poslední minutě se nám podařilo po chybě brankáře strhnout vítězství na naší stranu."

 

Kutná Hora nastoupila v této sestavě: Malý - Saulich, Franc, Bílek, Nekvinda - Semrád (75' R. Kulhánek) - Marek, Piskač, Gygal - Hradílek - Cimr


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou