Příbramský Spartak sehrál přátelský zápas s Motorletem

0

Utkání ovlivnila velká marodka z obou stran a Motorlet dokonoce přijel s týmem U19. Pro mladíky dobrá zkušenost s dospělým fotbalem, ale rozhodně je nečekalo nic lehkého. Spartak podle mnoha názorů hraje nejlepší fotbal v Krajském přeboru. 

SK Spartak Příbram - FK Motorlet Praha U19 2:0 (1:0)

O branky se postarali: Šilhavý, Matějka

 

"Vyrovnaný zápas se hrál ve slušném tempu a obě strany se střídaly v šancích, což se mohlo i divákům líbit. Hostující brankáři ukázali dobrou formu, ale tu prokazoval i náš Solnař a několikrát nás podržel, čímž si zadělal na čisté konto. Oproti soupeři jsme přeci jen měli několik zkušených hráčů, kteří v osobních soubojích a čtení hry připravovali pro své spoluhráče dobré pozice. Nakonec o několik šancí více jsme si vytvořili my a zaslouženě vyhráli. Věřme, že už se hráči uzdraví a následující přípravné zápasy nás bude více," řekl po utkání vedoucí mužstva Spartaku Příbram Martin Dostálek.

 

SK Spartak Příbram: Solnař - Klemš, Pecka, Ševr, Černý, Šilhavý, Rampa M., Matějka, Morav, Červeňák (46' Kuba - 50' Rotter), Bábíček


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou