První zápas zimní přípravy hrálo také Poříčí, avšak s Úvaly se hrál jen poločas, poté zhasla světla

0

Na umělé trávě v Benešově čekal první přátelský zápas celek Poříčí, soupeřem byly divizní Úvaly. Jenže se odehrálo jen úvodní dějství a už během první pětačtyřicetiminutovky zhasla většina světel a o poločas se světla nepovedla nahodit a tak utkání nemohlo pokračovat. 

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou - SK Úvaly 0:1 

Odehrál se jen jeden poločas.

 

V odehraném poločase vládli na hřišti Úvalští vedené Petrem Vrabcem, bývalým reprezentantem. Hráči Úval si vytvořili několik šancí, ale proměnit dokázali pouze jednu. Tu jim ještě navíc připravil litevsko-australský brankář Alexandrow-Ridley, který je v Poříčí na zkoušce. Po malé domu namazal Vrabcovi a syn trenéra se v koncovce nemýlil - 0:1. V dalším průběhu ale tento brankář zaváhání částečně napravil a za svá záda už další míč nepustil. Poříčí mělo náznaky brejků, které ale nevedly k šancím a k brance nevedly ani standardní situace. 

 

"Je mi líto, že jsme odehráli jen poločas a ještě za přítmí. Hlavně musí být naštvaní střídající hráči soupeře, kteřé jeli na zápas zbytečně a náš Tomáš Říha, jenž odehrál jen deset minut. Bylo ale v utkání vidět, že Úvaly jsou v přípravě dál a nám trvalo půlhodiny, než jsme chytli tempo. Měli jsme jen náznaky šancí a branku hostů pořádně neohrozili," dodal k zápasu trenér Poříčí Pavel Šimáček.

 

SK Poříčí: Alexandrow-Ridley - Žák, Peroutka, Vacek, Hašek (35' Říha) - Jírů, Verner - Jíša, Rejhon, Pohorský - Trpišovský

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou