FOTO: Souboj tradičních soupeřů vyzněl lépe pro Hostouň

0

Zimní příprava je v plném proudu a o víkendu změřil své síly SK Rakovník s Hostouní. Tyto celky na sebe v minulosti narážely takřka pořád, a tak se dal čekat vyrovnaný zápas. To se také během utkání potvrdilo, ale šťastější byl nakonec tým Hostouně.

SK Rakovník - Sokol Hostouň 1:3 (1:0)

 

Branky: 3. Z. Schwendt - 69. Gajecký, 75. Hájek a 90. Trapp.

 

Do zápasu vstoupily lépe Rakovničtí, kteří šli již ve 3' do vedení zásluhou Z. Schwendta, který využil přihrávku od Pucholta a překonal Kudrnu - 1:0. Aktivita rakovnického SK pokračovala a přicházely i další šance, ty ale nebyly využity. Nejprve autor první branky a poté ani Severin nemířili přesně, a tak první půli ovládli svěřenci Libora Šímy s jednogólovým zápisem.

 

Jak už to v přátelských zápasech bývá, tak dostali šanci i další hráči. A právě na toto zřejmě SK doplatilo. Hostouň postupně navyšovala obrátky a s nimi přicházely i branky. Tu první měl na starost Gajecký, který si našel ideální pozici pro vstřelení vyrovnávajícího gólu - 1:1. Po něm se trefil ještě Hájek, který poslal svůj tým do vedení a definitivní tečku za výsledkem udělal dobře hrající Trapp, který skóroval v samém závěru utkání - 1:3.

 

"Opět jsme zkoušeli různé varianty. První poločas byl z naší strany velmi kvalitní, Hostouň jsme prakticky do žádné šance nepustili, hrála pouze po vápno. My jsme si vytvořili tři slibné příležitosti a jednu proměnili. Ve druhém poločase jsme změnili rozestavení a už to bylo horší. Pořád zkoušíme různé posty pro hráče, abychom na první mistrák postavili to nejlepší. Šancí jsme měli šest, dali jeden gól, ale pořád jsem klidný. Když to takto dopadne i 10. března, bude to horší," hodnotil utkání kouč SKR Libor Šíma.

 

SKR: Kabele – Tvrz, Gašpárek, Polák, Severin – Hamouz, Duchoň, Sklenka, Spal, Pucholt – Z. Schwendt. Střídali: Zach, Beneš, J. Krupička, L. Krupička a Čech.

 

Hostouň: Kudrna - Krndžija, Trapp, Viduna, Stojka - Kabele, Věchtík, Marek, Kolmistr - Gajecký, Hájek. Střídali: Pettík, Valerij a Vašák.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou