Ve druhé půli Tuchlovice otočily nepříznivý stav a Zavidov porazily

0

Zavidov chtěl v tomto přátelském utkání napravit nepovedený duel se Mšecí, ale stál před ním těžký soupeř - AFK Tuchlovice. Ty hrají o soutěž výš, ale to Zavidov zejména v prvním poločase přehlédl a dostal se do vedení. To se ale nelíbilo soupeři, který ovládl druhou půli a vyhrál.

FC 05 Zavidov - AFK Tuchlovice 1:4 (1:0)

 

Zavidov nastoupil do zápasu s velkým odhodláním a ihned od začátku působil jiným dojmem než v předešlém zápase. Hrál se celkem vyrovnaný poločas, kdy se hra odehrávala převážně mezi vápny. Všechny akce Tuchlovic končily na bezchybné zavidovské obraně, naopak Zavidov hrozil dlouhými nákopy na rychlonohého Korčáka. Ten hned ze svého prvního úniku vsítil branku, když si obhodil Pospíšila a vsítil do prázdné branky - 1:0. Poté mohl Korčák přidat ještě dvě branky, ale jeho akce zastavil zákrok hostujícího brankáře.

 

Ve druhé půli chtěl Zavidov udržet tento nadějný výsledek, to se však nepodařilo. Tuchlovice vstoupily do první půle nejlépe jak jen mohly. Jeden z Tuchlovických hráčů načapal brankáře Krause na nedbalkách a vystřelil ze 30 metrů. Kraus stihl míč pouze vyrazit na břevno, od kterého se míč odrazil k dobíhajícímu Fitkovi, který zakončil do prázdné branky - 1:1.

 

V tu chvíli se zavidovská disciplinovaná hra rozsypala jako domeček z karet. Neuběhlo ani pět minut a Tuchlovice šly do vedení, když se ve vápně obtočil Fitko kolem Vitnera a zakončil k tyči - 1:2. Poté se hrál fotbal se spoustou chyb na zavidovské straně. Tuchlovice tohoto chaosu využily ještě dvakrát. Střídající Jiránek si našel propadlý míč a překonal Krause hlavou - 1:3. Ten inkasoval ještě jednou, a tak Tuchlovice jednoznačně ovládly druhý poločas a díky němu i celý zápas - 1:4.

 

"V první půli jsme předváděli velice disciplinovaný výkon, hráli ze zabezpečené obrany a zaslouženě vedli. Bohužel se celá naše hra rozpadla po inkasované brance, po které jsme byli jako opaření a naše hra působila jako jeden velký chaos. Musíme navázat na výkon z prvního poločasu a ten předvádět v dalších zápasech," řekl k zápasu zavidovský brankář Aleš Kraus.

 

Zavidov: Kukla (45. A. Kraus) - L. Kapoun, V. Beneš, Hornof, Vanický - Jančařík (60. L. Kříž), Koch, Klouček (45. Vitner), Dvořák (60. P. Čech st.) - P. Čech ml., Korčák (60. Žďánský).

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou