Čimelice vyloupily Sušici, Hegenbart vstřelil pět branek!

0

Na umělou trávu do Sušice přijel jihočeský tým SK SIKO Čimelice. Domácí západočeši neměli na účastníka jihočeského krajského přeboru žádný nárok, přestože sami nejvyšší krajskou soutěž hrají.

Čimeličtí měli před utkáním problém s brankáři, a tak se mezi tři tyče postavila náhrada z okresního přeboru Hanzl, který kope za Dlouhou Ves. Hosté začali aktivněji a domácímu mančaftu téměř nepůjčili balón. Tlak Čimelic gradoval a v jednadvacáté minutě vyústil v první branku utkání. O tu se po rohovém kopu Nekla postaral Hegenbart0:1. Po půl hodině hry se ocitl Hegenbart v roli nahrávajícího a Řezáč tak navýšil na 0:2. O chvíli později udeřili hosté potřetí. Nejprve obrovskou šanci spálil Suchan, ale pohotový Hegenbart vstřelil svou druhou branku v utkání a uzavřel tak poločas na 0:3.

 

Hattrick završil Hegenbart krátce po poločasové přestávce - 0:4. Poté přišla branka domácích, kdy napřáhl Halas a pěknou trefou zpoza šestnáctky překonal Hanzla - 1:4. Čtyřbrankové vedení vrátil SIKU Nekl, který obdržel v 63. minutě nádhernou přihrávku od Suchana - 1:5. Pět minut nato se trefil Hegenbart počtvrté a hosté vedli už 1:6! V 76. minutě našel Řezáč přesným centrem Suchana, který hlavou překonal domácího brankáře posedmé - 1:7. O minutu později ale korigoval na 2:7 domácí Kramár. Poslední slovo však měly Čimelice, které využily tři minuty před koncem pokutový kop, konkrétně to byl Hegenbart, který vstřelil svou pátou branku v utkání - 2:8!

 

Sušice:

Gill - Hájek, Skrbek, Kodýdek, Čanecký - Králík, Skuhra, Halas, Brabec - Hrubec, Klíma

střídali: Blažek, Bachroň, Kramár, Miroš

trenér: Petr Janda

 

Čimelice:

Hanzl - Hadáček, Němec, Pšenička, Řezáč - Froněk, Nekl, Převrátil, Klimeš - Hegenbart, Suchan

střídal: Petráš

trenér: Tomáš Smrčina


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou