FOTO: V dalším přátelském utkání vyzvaly Nespeky divizní Motorlet

0

Fotbalisté Nespek nestačili ve svém čtvrtém přátelském utkání zimní přípravy na silný divizní Motorlet Praha, který dal v tomto utkání prostor hráčům A i B týmu. Každý tým odehrál poločas. 

FK Motorlet Praha - TJ Sokol Nespeky 5:1 (1:0)

O jedinou branku Nespek se postaral Burian.

 

Od úvodních minut měl herně navrch Motorlet, ale svou herní převahu přetavili hráči toho týmu ve vstřelenou branku až po půl hodiny hry - 1:0. Na další přesnou trefu si pak museli diváci počkat až do druhého dějství. 

 

Celou jedenáctku vyměnil o poločas trenér Motorletu a během pár minut byl stav utkání už 3:0. Vzápětí ale Nespeky snížily díky trefě Buriana, který využil zaváhání brankáře - 3:1. Poté v rozmezí jedné minuty dvacet minut před koncem zápasu přidali fotbalisté divizního celku další dvě branky a upravili stav na konečných 5:1. 

 

Sestava Nespek: Drážek - Pešta V., Krejza, Burian, Konopiský - Klauz, Braný, Pešta D., Kubec, Hanuš (Pohořelý) - Vojkůvka (Kukač)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou