FOTO: Litoměřicko narazilo zatím na nejlepšího protivníka v přípravě, s Vlašimí drželo krok jen v prvním poločase

0

Cesta k devátému zápasu zimní přípravy zavedla Litoměřicko do Vlašimi. Svou kvalitu druholigový soupeř prokázal a dokázal svého soka zaslouženě porazit.

Po rozpačitém začátku a první obdržené brance se Litoměřicko dokázalo dostat do hry a bylo osmému mužstvu druhé ligy vcelku vyrovnaným soupeřem. Tuto část hry korunovalo ve 21. minutě, po postupném útoku a vykombinované akci se v pokutovém území nakonec dostal míč k Štěpánu Kacafírkovi a v situaci, kdy se dala očekávat ještě přihrávka k nabíhajícím spoluhráčům, se s balónem otočil, vystřelil a trochu i zaskočil přihlížející a především Vlašimskou obranu v čele s brankářem Čtvrtečkou.

 

 

V další Štěpánově příležitosti se již Čtvrtečka překvapit nenechal a svůj celek podržel. Ještě do poločasu si své jednogólové vedení vzali domácí nazpět, když i podruhé se prosadil Oskar Fotr.

 

 

Druhých čtyřicet pět minut utkání se Litoměřicko moc nevydařil, zahrozilo v podstatě jen z několika standardních situací. Velmi blízko úspěchu byl při zahrávání jedné z nich Marek Hanuš, ze své parkety líznul břevno. Vývoj střetnutí hráči v modrém kontrolovali a upravili dvěma zásahy. V 50. minutě se trefil ze Sparty hostující Christian Frýdek. Sedm minut na to uklidil po nastřeleném břevně míč do Plachého sítě Tulio.

 

Martin Müller, trenér Litoměřicka: „Soupeř byl fotbalově lepší, s tím se dalo počítat a na hřišti to bylo vidět, 4:1 je sice jednoznačný výsledek, ale v prvním poločase pokud jsme plnili to, co jsme si řekli, měla naše hra svoje parametry, z toho je potřeba vycházet. Zápas nám ukázal rozdíl mezi druhou a třetí ligou, obdržené góly padly výhradně po našich chybách a dnešní střídání změny k lepšímu nepřinesla. Nedopadlo to úplně podle našich představ, nicméně do startu ČFL zbývají ještě dva přípravné duely, ve kterých se budeme chtít naladit na vítěznou vlnu."

 

Zdroj: www.fklitomericko.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou