Lužná své soustředění zakončila vítězstvím

0

Ve čtvrtek zajížděla Lužná na soustředění do Chvojkovského mlýna, kde svěřenci Tomáše Pavlíčka dřeli před jarní částí, ve které budou chtít získat co nejvíce bodů, neboť podzim nedopadl vůbec dobře. Na závěr soustředění sehrála Sparta přátelské utkání proti dvanáctému celku z karlovarské I.B třídy - TJ Sokol Chyše.

TJ Sparta Lužná - TJ Sokol Chyše 2:0 (0:0)

 

Branky: 5' Bičík a 14' A. Špička

 

Vstup do zápasu se povedl Luženským, kteří rychle skórovali. V 5' zahrával rohový kop A. Špička a jeho centr našel Kopernického, který udeřil hlavou do břevna. Od něj se míč ale odrazil k Bičíkovi, který otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Za necelých deset minut bylo na luženské straně ještě o něco veseleji. Kolínský obral bránícího hráče o míč, posunul na Šnajdra, který našel do náběhu A. Špičku. Ten svou slabší pravou nohou z úrovně vápna překonal Metličku a potvrdil tak pozici nejlepšího střelce v přípravě - 2:0.

 

Ve 20' byl v luženském vápně k vidění důrazný souboj Reka s protihráčem. Oba aktéři skončili na zemi a sudí ukázal paží na penaltový puntík. Jeho hvizd ještě doprovázelo ohnání se po Rekovi, které nebylo příliš na místě. P. Staněk v brance tak čelil pokutovému kopu, který ale dokázal zneškodnit, a tak měla na konci první půle dvoubrankový náskok.

 

V předchozím přátelském zápase šla Sparta proti Kněževsi také do druhé půle s dvougólovým vedením, které ale ztratila. V tomto zápase tomu ale tak nebylo a i když tempo zápasu bylo na úrovni, tak dokázala dovést zápas do vítězného konce. Šance na obou stranách nebyly využity a P. Staněk v průběhu zápasu prokázal své kvality, když spoluhráče několikrát podržel a udržel tak čisté konto.

 

"Povedené vyvrcholení třídenního soustředění, které bylo zaměřené na herní prvky, ale také dostatečně fyzicky náročné. I když jsme měli ještě několik solidních příležitostí a v závěru i neproměněné šance z přečíslení, tak hlavní podíl na výhře měl Petr Staněk v brance, který chytil kromě penalty v průběhu tři stoprocentní šance. K tomu jsme získali výsledkem také dostatečnou sebedůvěru," hodnotil zápas lodivod Tomáš Pavlíček.

 

Lužná: P. Staněk - J. Staněk, Rek, Kopernický, J. Špička - Bičík, Krumhanzl, Fronk, A. Špička, Kolínský - Šnajdr. Střidali: Drenko, Hejl a Sláma.

 

Chyše: Metlička - Vácha, Velek, M. Šipula, Dvořák - Bouška, Lavička, Dorňák, Laurich, Michel - P. Burda.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou