Bečváry nastoupily k prvnímu přáteláku proti Velimi

0

FC Velim - SK Bečváry 5:1 (2:0)

 

V dalším přátelském utkání sehráli Velimští zapas proti týmu Bečvár, které vede bývalý trenér velimského dorostu Josef Polák.

Zapas začal domácí aktivitou, ze které vznikly také šance. Nejprve Kasalovi vykopl obránce z čáry míč a poté se neujalo ani několik rohů. Skóre se změnilo kolem dvacáté minuty, když brankář Bečvár nezkrotil míč a agilní Kyncl dopravil míč za záda bezmocného brankáře. Bohužel poté se Bečvárům zranil hráč a Kukal na první poločas musel vypomoci Bečvárům. Ale ani on nezastavil Zajíce, který podstoupil důležitý souboj na půli hřiště pro Kadlece, který pelášil ze stran v podstatě sám na bránu a povedenou střelou nedal brankáři šanci.

 

Ve druhém poločase nastoupil Kukal už ve správném dresu a naběhl do vápna, kam mu míč prostčil Novotný a Kukal dal gól, který svět neviděl. Od levé nohy do obránce od obránce do Kukala a zase zpět a do branky. Poté velimský obránce fauloval před vápnem a protihráč se trefil z trestného kopu neomylně. Následně se opět zranil hráč Bečvár a Kasal šel hrát za Bečváry. A mohl tak ze hřiště sledovat, jak obránce Bečvár srazil Kukala a Jeník z penalty zvýšil na 4:1. Poslední slovo měl opět Jeník, který si našel odražený míč po rohu a chytrou střelu těsně nad umělkou nedal brankáři šanci.

 

Takhle skočil zapas a Velim si mohla připsat další výhru v přípravě. Všichni ve Velimi doufají, že tahle forma bude pokračovat i v mistrovských zápasech. 

 


Man od the match: Martin Novotný

 

Branky: 2x Jeník, Kyncl, Kadlec, Kukal 

 


Sestava: Dejmek-Kyncl(46.Kosina O.),Hartig, Víšek, Procházka(46.Martikán)- Zajíc(70.Kadlec), Kopáček(46.Jeník), Kedršt(46.Kopáček), Novotný-Kadlec(46.Kukal), Kasal(46.Ceral)

 


K zápasu přidal krátký komentář Matěj Kasal: ”Pro nás to určitě nebyl jednoduchý zapas, Bečváry byly celkem zatažené a bylo těžké se jim dostat do vápna. Při jedné šanci to provedl Kid (Martin Kyncl), který mi to dával pod sebe. Bohužel míč vykopl obránce, dosud je mi záhadou, jak se mu to povedlo. Poté nás podržel jistý Dejmek. Druhý poločas jsem nastoupil za Bečváry, velimská střední záloha je zamotaná ještě dnes z mých manévrů (smích). Poté jsem vyplašil i brankáře Dejmka, který nevěděl, kam dříve skočit. Jsme rádi za vítězství, ale tohle se bude počítat, až v mistrovské sezóně. Ještě bych se chtěl omluvit Martinu kynclovi, kterého jsem trošku přibrousil a popřát brzké uzdravení oběma hráčům Bečvár."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou