FOTO: Valentýnský večer Štěchovice oslavily výhrou na půdě divizního Tatranu Rakovník

0

Pátý přípravný duel otevřel druhou polovinu zápasové přípravy Štěchovic. Po prohrách s Olympií a Jabloncem se fotbalisté konečně dočkali výhry, když po dobrém výkonu porazili sympaticky hrající domácí fotbalisty.

TJ Tatran Rakovník – TJ Štěchovice 0:3 (0:1)

Branky: 27. Pavlík, 57. Busta, 81. Volešák

Štěchovice: Vašák – Švejda (46. Busta), Příhoda, Kučera, Košata – Pavlík (46. Jakobovský) – Šum (46. Sulík), Volešák, Novák, Hovorka (46. Těžký) – Štědronský (46. Batka).

 

Pátý přípravný zápas třetiligových Štěchovic se odehrál ve středu 14. února na půdě divizního Tatranu Rakovník. Soupeř z nižší divize byl pro svého hosta velmi kvalitním sokem a svým herním projevem vypadal velmi sympaticky. V chladných podmínkách se však do šancí příliš nedostával a góly padaly do jeho sítě. Štěchovice se prezentovaly zkušenějším výkonem a zaslouženě si připsaly výhru 3:0.

 

Do vedení se třetiligový tým dostal ve 27. minutě, když gólman Tatranu neudržel balon a Pavlík doklepl balon do prázdné brány. Vedení navýšil po změně stran v 57. minutě Busta, který zakončil k tyči tečovaný centr Nováka a celkové skóre zápasu uzavřel v 81. minutě Volešák po kombinační akci a gólové nabídce Košaty.

 

Zdroj: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou