Brozany zničily Zličín devíti góly! Výhru si připsaly i Dobrovice, Nymburk a Zápy, Jirny nestačily na talentované mládí Sparty

0

Zajímavé výsledky se urodily v dalších přípravných zápasech. Nejvíce o sobě daly vědět Brozany, které vstřelily devět gólů.

SK Zápy - SK Kladno 4:2 (2:0)

Branky Záp: Zoubek, Šíma, Macek, Duben.

Zápy: Frydrych - Štěpánek, Doležal, Pávek, Hron - Eliáš, Jelínek, Putz, Zoubek – Svoboda - Šíma. (Střídali: Doležal Ivo, Duben, Růžek, Macek.)

Dalším přípravným zápasem v rámci turnaje na Meteoru byl střet třetiligových Záp a divizního Kladna. Obměňující kádr Záp potvrdil svou kvalitu a svého soupeře dokázal porazit, když se trefil dvakrát v obou poločasech.

 

FK Dobrovice - TJ Dvůr Králové 1:0 (1:0)

Branka: 4. Routek.

FK Dobrovice: Dědek – Pelyak (46. Novák) Routek, Soběslav (46. Vajgl), Tvaroha - Fotr (60. Sedláček Michal) Žaloudek, Sedláček Marek, Kostka, Schubert (46. Osvald) - Volf.

V dalším přípravném utkání před jarní částí ČFL se dobrovičtí fotbalisté střetli s účastníkem Divize C Dvorem Králové. Dobrovičtí sice po rychlé Routkově brance ze 4. minuty brzy vedli a i nadále měli výraznou herní převahu, byli však bezzubý v koncovce, a tak utkání skončilo nejtěsnějším rozdílem. (Zdroj: www.fkdobrovice.cz)

 

SK Horní Měcholupy – SK Polaban Nymburk 2:5 (0:3)

Proti klubu z přeboru si zahrál další přípravný zápas Nymburk. Zatím bodově nejhorší klub třetí ligy se dokázal prosadit a papírové předpoklady dokázal proměnit ve svůj triumf.

 

FC Zličín - SK Sokol Brozany 1:9 (1:5)

Branky Brozan: Marič 3x, Šollar 2x, Chukwuma, Tichý, Walter, Veselý.

Opravdu velkou kanonádu si užily Brozany, které devíti góly totálně převálcovaly pražský Zličín. Proti výrazně slabšímu soupeři, který se propadl dolu i z přeboru se prezentoval hattrickem Marič.

 

AC Sparta Praha U 19 – SK Viktorie Jirny 2:1 (1:0)

Branky: 39. Prokopec, 47. Patrák – 89. Mareš.

Sparta U19: Kotek – Tasić, Burda, Penc, Tvaroh – Oltay, Štětina, Plechatý, Ambler – Prokopec, Patrák.

Jirny: Dočekal – Parys, Procházka, Kejha, Čepelák – Škorvánek, R. Stöckner, Mareš, Kocourek – Vondráček, Mruvčinský.

Proti talentovaným nadějím ze Sparty se ve střetu utkaly Jirny. Loňský mistr soutěže, který se na podzim na své poměry docela trápil, padl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou