FOTO: Domažlický souboj s Viktorkou, o víkendu se velmi oslabená Jiskra utkala s výběrem U21

0

Fotbalisté z Domažlic se v nedělním slunečném, ale mrazivém dopoledni, kdy hru znepříjemňoval studený silný boční vítr střetli s tradičním soupeřem svých příprav na sezonu s juniorkou Viktoria Plzeň. Trenéři Vaigl a Dobrý před zápasem napočítali devět  zraněných nebo nemocných hráčů. K dispozici bylo pouhých 12 hráčů.

FC Viktoria Plzeň U21 – TJ Jiskra Domažlice  3:1 (1:0)

Plzeň U21: Sváček – Kadar, Vacovský, Čihák, O. Pek  (60. Ryška) – Živulič , Pavlík (60. Suchý) – Pihrt , Řezáč  (46. J. Pek), Arzberger (60. Holík) – Vilček.

Domažlice: Brych (46. Šiman)- Mlynařík, Chocholoušek, Bauer, Došlý- Bezdička, Vais, Pfeifer (46. Havel), Roubal, Hejda- Matějka.

 

Chyběla skoro celá obrana. Teršl, Blažek,Hrubý,Hájovský,Buršík, Mužík,novopečený tatínek Braun ,Boček, Švihořík.V setavě domácích nastoupil  chorvatský záložník Diego Živulič člen kádru A mužstva plzeňské Viktorky a na hřišti byl hodně znát.



Chodové mohli jít do vedení v 15. minutě. Havel našel centrem zprava v šestnátce hlavičku Bezdičky, který orazítkoval břevno Sváčkovi branky. Potom se hrál pohldný kombinační fotbal, kterému ale chybělo finální zakončení. Běžela 33. minuta, k balonu se dostal Mlynařík, který se prodral obranou až do vápna, kde ho strčil Čihák a hlavní rozhodčí Pálek ukázal hrajte dál. Ve 35. minutě se měnilo skoré. Azberger vysunul Pihrta, který přízemní střelou k levé tyči na 1:0. 41. minuta Řezáč našel na křídle na levém křídle naběhnutého Pihrta jeho střelu z 13 metrů z úhlu Brych kryl. O minutu nato vracel balon Pfeifer na naběhnutého Došlého, který mířil z 25 metrů k pravé tyči Sváčkovi branky. Ve 43. minutě výborně vyběhl na Pihrta a sebral mu balon golman Brych. V úplném závěru poločasu střílel Kadar vedle pravé tyče branky Domažlic.


Druhý poločas začal střelou z úhlu nové útočné akvizice Jiskry Matějky do brankáře Sváčka. Skoré se měnilo na drhé straně. Agilní Pihrt našel na úrovni malého vápna hlavu Vilčka, kterého neubránil Chocholoušek a plzeňský útočník poslal juniorku do vedení 2:0. Přišla 52. minuta Havel našel centrem na levém křídle naběhnutého Došlého, který se dostal se strany k šestnátce a mazáckou střelou z úhlu k levé tyče nachytal Sváčka v nedbalkách na 1:2. V 61. minutě nacentreoval Havel zpravé strany před vápnem na levou, kde hlavičkoval Vais k pravé tyči, kde stál Sváček a balon ukryl v rukavicích.V 69. minutě si Šiman poradil se střelou z úhlu Pihrta. Za dvě minuty našel Pfeifer na pravém křídle Roubala ten si seběhl do středu a střelou se 17 metrů opět bohužel pro hosty mířil do prostřed, kde stál Sváček. V 74. minutě ztáhnul před vápnem Bauer Vacovského, z nařízeného trestného kopu zvýšil Živulič zkušeně střelounk levé tyči jak se později ukázalo konečných 3:1. V 78. minutě fauloval plzešký hráč Mlynaříka, který musel pro zranění střídat. Do konce utkání se už nic podstatného nestalo.

 

Zdroj: Jiří Pojar / www.fotbaldomazlice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou