FOTO: Sokol Nespeky znovu vítězně

0

Ve třetím přípravném utkání změřili fotbalisté Nespek síly s druhým týmem Pražského přeboru s FK Duklou Jižní město. O výsledku vyrovnaného utkání se rozhodovalo v samotném závěru,  

FK Dukla Jižní město - TJ Sokol Nespeky 0:3 (0:0)

Branky: vlastní, Vojkůvka, Pešta V.

 

Utkání se hrálo v Praze na Jižním městě na umělé trávě Mikulova. První velkou šanci měly Nespeky, které donutily soupeře k chybné rozehrávce, ale Kubec velkou šanci neproměnil. V závěru poločasu měli šance domácí, ale jejich střelecké pokusy končily na rukavicích brankáře Drážka, nebo mířily mimo. V prvním poločase se tedy diváci branek nedočkali. 

 

I ve druhém poločase bylo k vidění vyrovnané utkání, ale více nebezpečných šancí měli hráči Nespek. Nejprve se rýsovala slibná příležitost pro Vojkůvku, ale nedokázal míč zpracovat. Vzápětí poslal chytrou přihrávku Večeřa na rozběhnutého Kubce, ale toho vychytal brankář. Z protiútoku na druhé straně se musel pořádně natahovat Drážek, aby míč vyrazil na rohový kop. Po hodině hry poslal střílený přímý kop na přední tyč Klauz a domácí si srazili míč do vlastní branky - 0:1. Vedení mohl zvýraznit Vojkůvka, ale ani v jedné své šanci neuspěl. Poprvé zasáhl brankář a podruhé šla jeho střela vedle branky. FK Dukla Jižní město hrozila ze standardních situacích. Po několika dobře zahraných rohových kopech několikrát viselo ve vzduchu vyrovnání, ale nepovedlo se i díky jednomu vynikajícímu zákroku brankáře Drážka, který na brankové čáře zabránil jasnému gólu. A tak udeřilo na druhé straně. David Pešta přihrál na branky Vojkůvky a Pešty V. a ti upravili na konečných 0:3. 

 

Sestava Nespek: Drážek - Pešta V., Krejza, Burian, Myslivec (Konopiský) - Klauz, Iheanacho (Vojkůvka), Braný, Večeřa, Pešta D. - Kubec (Pohořelý)

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou