Horní Bříza se připravuje na náročné jaro

0

Průběžné sedmé místo v právě probíhající sezóně neznamená pro nováčka v krajském přeboru žádné uspokojení, ba naopak! Svěřenci trenéra Löffelmana zažívají náročnou přípravu, po které doufají v ještě úspěšnější jaro.

Soustředení v Konstantinkách

 

Vánoční svátky přečkali ve středu tabulky a na konci ledna už se opět hlásili na prvním tréninku. Díky umělému trávníku se hornobřížští fotbalisté prakticky ihned dočkali kulatého nesmyslu a i nyní absolvují dva tréninky týdně.

 

Po týdenním zápřahu přišel první herní test, který ovšem nedopadl úplně podle představ. Horní Bříza podlehla Touškovu 0:4, omluvou snad může být jen fakt, že utkání odehrála v pouhých deseti hráčích. Následovalo náročné víkendové soustředení v nedalekých Konstantinových Lázních, které bylo zakončeno opět přátelským utkáním, tentokrát se již zelenodresí fotbalisté radovat mohli a po výhře 6:2 nad Křimicemi odjížděli domů s pocitem zadostiučinění. 

 

Hladké proklouznutí do dalšího kola PKFS

 

První ostrá prověrka přišla o týden později v rámci utkání PKFS, ve kterém se Horní Bříza střetla se soupeřem, který ještě v loňské sezóně také působil v nejvyšší krajské soutěži - s Bolevcem. Utkání ovšem mělo jasný průběh a Bříza si připsala jednoznačné vítězství 4:0.

 

Tím ovšem příprava ještě zdaleka nekončí. "Odehrajeme ještě v rámci Memoriálu zápas proti Úněšovu a Košutce a také nás čeká 2. kolo Poháru proti Kralovicím," říká vedoucí mužstva, Lucie Sedláčková, a dodává, "poté už zajíždíme do Lub k mistrovskému utkání."

 

Do jarní části bez větších změn

 

Po vydařeném podzimu panovala ve vedení spokojenost a k pohybům v kádru tak nebyl vážný důvod. Jedinou ztrátou je však zranění středopolaře Pauknera, který bude týmu po operaci kolene nějakou dobu chybět.

 

Na jakou příčku to bude stačit nám napoví již první jarní kolo, které je na plánu již 10. března.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou