Čimelice změřily síly s divizním Roudným

0

Uměla tráva v Písku je v zimních měsících hodně vytížená a tentokrát na ní zavítaly celky Čimelic a Roudného.

Čimelice, které přezimovávají na sedmé příčce Krajského přeboru, se střetly s divizním celkem Malše Roudné, které hraje rovněž střed tabulky ve své soutěži. Od úvodních minut ale byla zkušenost divizního týmu hodně vidět a čimeličtí fotbalisté nevěděli, kam dřív skočit. V 8. minutě se poprvé rozvlněla síť za zády čimelického Slavíka, který si nešťastně srazil míč za svá záda po rohu roudenského Vlka0:1. Roudné pokračovalo ve své hře a Čimelice byly všude o krok později, avšak v jednadvacáté minutě dokázaly zahrozit. Suchanův dobrý pokus ale těsně minul roudenskou svatyni. Krátce po půl hodině hry přišlo několik chyb v obraně Čimelic, čehož využil hostující Solomah a zvyýšil na 0:2. Tři minuty před poločasovou přestávkou uštědřil další šrám na zjizvenou čimelickou tvář Bartoš a schylovalo se k debaklu - 0:3.

Druhá půle ale byla vyrovnaná. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, avšak jejich pokusy končily na výborné obraně hostujícího Roudného. V dobrých šancích se ocitli Hegenbart, Viták či Řezáč, ale jejich zakončení postrádalo i trochu štěstí. Hosté se už do útoku zbytečně netlačili a žádnou další branku nepřidali. Utkání tak skončilo 0:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou