Velkou Bíteš i na jaře povede Jiří Mika

0

Bítešští budou i na jaře pokračovat v modelu z druhé poloviny podzimu, kdy tým vedl sportovní manažer klubu Jiří Mika, asistentem bude Květoslav Havránek.

Web fotbalistů Velké Bíteše informuje o změnách v kádru, ty se zatím týkají především odchodů. V mužstvu nebudou na jaře pokračovat obránci Tomáš Kudýn a Jay Randhawa. Pro návrat do mateřské Náměště nad Oslavou se rozhodl krajní záložník Michal Šimončič.

 

Z hostování v Kuřimi se vrátil Jiří Horký, z Budišova zase Ondřej Mucha. I na jaře bude ve Velké Bíteši působit brankář Martin Matiášek, stejně tak i obránce Ondřej Kubík z Líšně a na dobré cestě je také pokračování Martina Knose. Líšeňské duo pak ještě rozšíří v přípravě další hráč z Líšně Jan Bílek. Přípravu také zahájil kmenový hráč Osové Bitýšky Ondřej Liška. Dobře se v přípravě prezentuje střelecky disponovaný Juříček.

 

Mikovy svěřenci začali přípravu přestřelkou se Spartou Brnou a výhrou nad béčkem Líšně. V dalších dvou zápasech poznali kvalitu ligových juniorek a připsali si dva debakly. Teď už Velkou Bíteš čekají lehčí soupeři.

 

Plán přípravných utkání A týmu:

Sparta Brano – Velká Bíteš                 5:4 Juříček 3, Loup

SK Líšeň B – Velká Bíteš                    0:4 Juříček 2, Liška, Chlup    

Zbrojovka Brno jun. – Velká Bíteš       11:2 Liška, Novotný   

Sigma Olomouc jun. – Velká Bíteš      6:0

 

17.2.    14:00   Velké Meziříčí B

25.2.    11:00   Sigma Lutín (UT VUT)

3.3.      10:00   Líšeň (UT VUT)

10.3.    15:00   Ivančice (UT VUT)

 

Béčko Velké Bíteše zatím trénuje především společně s divizním A týmem, což pro Žďárský deník potvrdil trenér Oldřich Suchý: „V podstatě budeme pohromadě trénovat většinu času, kromě pátečních jednotek. Před začátkem jarní sezony se ustaví kádr A týmu a podle něj se odvine situace také u nás.“

 

Plán přípravných utkání B týmu:

17.2.    17:00   Černá Hora (UT Blansko)

25.2.    13:00   Křižanov (UT Brno)

10.3.    18:00   Zastávka (UT Velké Meziříčí)

17.3.    14:00   Březí-Březské (UT Velké Meziříčí)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou