Druhé vítězství v přípravě

0

Bruntál porazil ve svém druhém přípravném zápase rezervu Opavy.

FCSO Bruntál - SFC Opava B  3:2  (1:0)
Po prvním přípravném zápase našich mužů s polskými Branicemi (výhra 5:2), čekal na naše muže tentokrát silnější soupeř a to SFC Opava B.
Ještě před utkáním dorazila trenérovi Murovi nepříjemná zpráva, že ve sněhové zácpě zůstalo 5 hráčů kteří na zápas nedorazí a tak bylo jasné, že připravená jedenáctka odehraje oproti střídající Opavě celý zápas bez odpočinku.
Toto středeční utkání se odehrálo se netradičně na zasněžené ploše za neustálého sněžení.

 

Naši hráči začali svižně a už v 1.minutě netrefil po skvělém centru Lavroviče ve skluzu odkrytou branku Opavy Radek Zatloukal. Po faulu na Zatloukala kopal v 10´trestný kop Lavrovič a hostující brankář propadl s míčem do branky a bylo to 1:0.
Druhou půli začali svižněji opavští a zatlačili naše hráče do ofenzívy. Přesto v  65´po presinku našich hráčů se zmocnil míče Zdeněk Orság a do prázdné branky zvýšil na 2:0.
V 73´za ruku soupeře z penalty skoroval nadvakrát Furik na 3:0.
V 77´soupeř po chybě naší obrany snížil na 3:1 a v 88´po brejku stanovili opavští konečný výsledek na 3:2.

Sestava FCSO : Šidlák, Dohnálek, Galus, Češek, Zrník, Zatloukal, Hrabovský, Furik, Lavrovič, Orság, Mako. Trenér Mura, asistent Zatloukal, vedoucí Krajčovič, Horyň. 

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou