Áčko Velimi je v přípravě zatím stoprocentní

0

FC Velim - Horky nad Jizerou 1:1 (0:0)

 

K dalšímu přátelskému utkání si Velimští pozvali první tým Krajského přeboru, Horky nad Jizerou.

Utkání začalo oťukáváním soupeřů, které pak rozmetali krajní hráči FC Velim, kteří se snažili do vápna soupeře servírovat jeden míč za druhým. Z jednoho byl obrovský závar před brankou Horek bohužel ze tři střel ani jednou neprostřelili ten obranný val. Do poločasu se na obou stranách mohla pískat penalta, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Možná i proto poločas skončil bez branek.

 

Druhý poločas začala Velim velmi svižně, krásný balón Víška přes celé hřiště sklepl Hruška pro Kadlece, bohužel ten nadvakrát neprostřelil brankáře. O několik minut později kopal tým Horek roh a úplně volný hráč hlavičkou nedal Dejmkovi šanci. Velim to nepoložilo a snažila se prezentovat stále aktivní hrou. Tu vyjádřil po centru z pravé strany Kadlec, jehož střela do tyče se odrazila od zad brankáře až do branky. Tak skočil i zapas a Velim pokračuje s přípravou stále bez porážky.

 

 

Sestava: Dejmek-Martikán(46.Kopáček),Hartig(46.Víšek),Hrabal(70.Martikán),Kosina O.(46.Kyncl)-Zajíc(46.Jehlička),Kedršt(70.Kosina),Ceral(70.Novotný),Hruška-Kasal(46.Kadlec),Novotný(46.Kukal)

 


Man of the match: Martin Petronel Kedršt

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou