Mladíci z Tatranu nedali Řevničovu šanci

0

Ve svém prvním přátelském utkání se na umělé trávě v areálu Tatranu Rakovník představil Řevničov. Na druhé straně byl starší dorost Tatranu Rakovník, který měl průběh utkání pod kontrolou a čtvrtý celek III. třídy porazil.

TJ Tatran Rakovník U19 - SK Sparta Řevničov 7:2 (3:0)

 

Od samého začátku měli navrch jasně dorostenci, kteří hýřili pohybem a neustále zaměstnávali soupeřovu defenzivu. V první příležitosti zápasu se zjevili ale Řevničovští, když po rohovém kopu jeden z hráčů netrefil v dobré pozici ideálně míč a poslal ho vysoko nad. Na druhé straně nechybělo moc F. Skoupému, aby se dostal k odraženému míči před brankářem Peslem, který vyjímečně nastoupil v brance.

 

První branka zápasu padla po rychlé akci, kdy ze strany přišel míč do vápna a tatranský útočník trefil nohy bránícího hráče, od kterého putoval míč do sítě - 1:0. Krátce po první brance měl slibnou šanci Tóth, ale gólman jeho hlavičku vyrazil na rohový kop. Na druhé straně domácí nevyužili slabý odkop Urbanoviče a mířili těsně vedle. Krátce poté přišel první sporný zákrok, kdy Řevničov dostal míč za soupeřovu obranu a M. Beneš šel pádem pod nohy hostujícímu hráči bez zasažení balonu. Sudí Šipoš ale zákrok nevyhodnotil jako nedovolený.

 

V další šanci se zjevil L. Skoupý, který obral bránícího hráče u lajny a postupoval ze strany na brankáře Pesla. Ten měl ale dobře postavenou branku, neboť prudká střela mířila do tyče. Na druhé straně byl blízko k vyrovnání Fujera, který postupoval spolu s dotírajícími obránci na Beneše, který jeho následnou střelu zneškodnil. Další šanci J. Beneš ještě nevyužil, když hlavičkoval po centru ze strany v dobré pozici nad, v následující chvíli už byl ale přesný a z úrovně penalty využil nahrávku svého spoluhráče a míč uklidil pod břevno - 2:0.

 

Minutu poté se domácí mohli radovat potřetí. F. Skoupý obdržel míč za obranu, ke kterému měl možná blíže brankář Pesl. Ten ale nevyběhl a dal možnost domácí hráči vystřelit. Na jeho přesně mířenou střelu na zadní tyč nezareagoval a Tatran tak šel do třígólového vedení - 3:0.

 

Gólový vstup do druhého dějství vyzněl opět lépe pro rakovnické dorostence. Celkem počtvrté byl překonán řevničovský brankář, tentokrát však hlavou - 4:0. Snížení přeci jen přišlo a to z kopačky Jana Husáka, ke kterému se dostal odražený míč a propálil před sebou vše stojící - 4:1. Tatranští dorostenci i nadále zatlačili soupeře na obrannou polovinu a drželi otěže zápasu ve svých rukou.

 

Pátá branka přišla z rohového kopu, kdy na přední tyči nedokázal nepříliš povedený centr odvrátit Fujera a míč skončil v síti - 5:1. Řevničovská Sparta nesložila zbraně a z rohového kopu zásluhou Matějky snížila - 5:2. V závěru zápasu hosté ještě dvakrát inkasovali a Tatran si tak připsal klidné vítězství - 7:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou