Solidní první poločas Benátek v souboji s Varnsdorfem a překvapivá výhra Hořovicka v derby hraném v Praze

0

Na své území do Benátek si pozval tamní výběr druholigový Varnsdorf, který oproti konfrontaci se Zápy dokázal vyhrát, když rozhodl po prostřídání ve druhém poločase. Hůře dopadl Králův Dvůr, který taky prohrál, ale v derby s divizním Hořovickem.

SK Benátky nad Jizerou – FK Varnsdorf 0:3 (0:0)

Branky: Zbrožek, Šup, Dordić.

V pátém přípravném zápase vyměnily Benátky divizní soupeře za druholigový a zejména v prvním poločase odehrály celkem dobrý fotbal, svého soupeře dobře bránily a vyrážely do nebezpečných útoků. Po prostřídání ve druhém poločase se Varnsdorf dostal do dominantní role a využil tři šance, které vedly k výhře.

Benátky: Straka (46. Levíček) – Jäger (75. Kocourek), Skuhravý, Horák, Sudek – Kocourek (46. Boček), Hakl, Munzar, Knobloch (60. Zörkler), Zörkler (46. Buliř) – Taneček (46. Synek).

FK Varnsdorf: Porcal- Bílek (46. Rudntyskyy), Zieris (45. Kozma), Kouřil, Šulc (45. Chlumecký) - Zbrožek, Bláha - Durdevic, Ulbrich (45. Kocourek), Dordic – Šup.

 

FK Králův Dvůr - FK Hořovicko 1:4 (0:2)

 

V rámci zimního turnaje v Praze na umělé trávě Meteoru se odehrálo zajímavé derby, které dopadlo poměrně nečekaným výsledkem. Divizní Hořovicko svého soupeře předčilo zejména v efektivitě při zakončení, jelikož měl Králův Dvůr územní převahu téměř po celý zápas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou