Polanka se chce dotáhnout na špici

0

Jarní část Krajského přeboru se nezadržitelně blíží. Všechny týmy se již pár týdnů připravují na soutěžní zápasy. Dnes se podíváme na průběh přípravy ostravského klubu FK SK Polanka.

Polance patří po podzimní části 8. místo, kdy získali 25 bodů. Podobně je na tom také Frenštát. Tato dvojička má na 6. Pustou Polom a 9. Šenov ztrátu, respektive náskok pěti bodů 

Příprava byla zahájena v úterý, 23.1. Až doposud jsou tréninky zaměřeny především na kondici a posilování. Tréninkové jednotky probíhají v tělocvičně nebo na umělé trávě v nedalekém Bílovci. Nejintenzivnější část přípravy probíhala na soustředění v Dolní Bečvě, kde byly každý den na programu 3 tréninkové jednotky + večerní regenerace. Zajímavostí v tréninkovém procesu je využívání aplikace Runtastic, kdy hráči plní předem určené tréninkové dávky v místě svého bydliště. Zhruba od poloviny února začnou polanští pilovat fotbalové věci, které postupně nahradí hrubou kondiční přípravu.

 

Přípravná utkání

FK SK Polanka 1-2 FC Odra Petřkovice

FK SK Polanka 5-1 FC Hlučín U19

FK SK Polanka 2-6 Frýdlant nad Ostravicí

 

Další přípravná utkání

24.2. vs Klimkovice

3.3. vs Petřvald na Moravě

10.3. vs Nový Jičín

 

Změny v kádru Odchody:

-          Vojtěch Bogosz (Klimkovice)

-          Lukáš Kaleta (Hlubina)

Příchody:

-          Kryštof Surovec - zkouška 

 

Cílem Polanky do jarní části sezony je zůstat bez zranění, využít sehranosti týmu, co nejdříve dohnat ztrátu na Polom a posunout se tabulkou co možná nejvýše. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou