FOTO: Štěchovice proti Jablonci tahaly za slabší konec

0

Nebylo to ze strany Štěchovic špatné představení, ale proti ligovému týmu si připsaly prohru, která byla očekávaná. Zejména ve druhém poločase Štěchovice zpočátku dělaly soupeři problémy, ale neproměnili penaltu a poté ještě inkasovaly další tři góly.

Nejatraktivnější zápas zimní přípravy odehrálo mužstvo Štěchovic na přírodní trávě ve sportovním centru v Nymburce, kde se střetlo s výběrem Jablonce, pro který byl tento zápas generálkou na jarní start první ligy. Tým Zbyňka Busty nastoupil v plném složení, ve kterém nastoupil i tým Petra Rady a na konečném výsledku se rozdíl v kvalitě projevil, když si muži ze severu připsali zaslouženou výhru. Pro třetiligový tým se jednalo o zajímavý zápas proti velmi zkušeným či talentovaným fotbalistům.

 

Jablonečtí fotbalisté nastoupili do zápasu aktivně a hned v prvních vteřinách měli velkou možnost ke skórování. Šanci si vzápětí vytvořily i Štěchovice, ale ani ony neuspěly. Následovalo několik pokusů, ve kterých neuspěli Jakobovský, Považanec, ani Volešák. Zejména Považanec byl střelecky aktivní, ale Soukupa nepřekonal ze žádného pokusu. Kromě něho se pokoušeli o první gól Chramosta s V. Kubistou, ale skóre se stále neměnilo. Měnilo se až ve 33. minutě, to se k balonu po nabídce Trávníka dostal V. Kubista a přesnou střelou dostal Jablonec do vedení – 1:0. Uteklo pouhých zhruba šest minut a po souboji ve vápně získal Jablonec možnost penalty, kterou posléze bez problémů proměnil Chramosta – 2:0.

 

Po krátké pauze a prostřídání se hra vyrovnala a v 53. minutě mohl snížit Batka, když dostaly Štěchovice možnost penalty. Jenže nejlepší podzimní střelec třetiligového týmu selhal a nechal vyniknout Hrubého. Jablonec se nemohl dostat do tempa, ale postupně opět získal územní převahu a v 72. minutě navýšil vedení Breda, ke kterému se odrazil balon – 3:0. Následovaly velké šance Masopusta či Doležala i Bredy, ale čtvrtý gól přidal až v další šanci Masopust – 4:0. Štěchovice se alespoň snažily nedostat pátý gól, Soukup se štěstím vyrazil dobrý pokus Doležala do jeho protipohybu, ale druhý gól Masopusta v 88. minutě určil konečný výsledek – 5:0.

 

FK Jablonec - TJ Štěchovice 5:0 (2:0)

Branky: 78. a 88. Masopust, 33. Kubista V., 40. Chramosta (pen.), 72. Breda.

Jablonec: Hanuš (46. Hrubý) - Holeš (73. Janković), Piroch, Pernica (46. Lischka), Hanousek (46. Masopust) - Kubista V. - Jovović (46. Pleštiů (73. Kubista M.)), Trávník (46. Hübschman), Považanec (46. Breda), Zelený - Chramosta (46. Doležal). Trenér: Petr Rada.

Štěchovice: Soukup - Švejda, Kučera, Busta, Těžký - Pavlík - Sulík (66. Šum), Jakobovský, Volešák (46. Novák), Košata (46. Hovorka) - Batka. (Nenastoupili: Jonáš, Příhoda, Štědronský, Vašák) Trenér: Zbyněk Busta

 

Autor: Michal Kunc pro www.fotbalstechovice.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou