Týnská Sokolovna se bavila ve fotbalovém stylu na 1. Plese OlymPIJÁKŮ

0

Týnští fotbalisté už popáté v řadě vyplnili zimní čekání na start jarní části sezóny klubovým plesem. Tentokrát se v sále Sokolovny tančilo pod hlavičkou 1. Plesu OlymPIJÁKŮ. „Jak název napovídá, ústředním tématem plesu byl náš fotbalový klub Olympie a spojení s „pijáctvím“, které k fotbalu, samozřejmě v přiměřené formě, odjakživa patří,“ usmívá se nad myšlenkou letošního plesu Ing. Jaroslav Brom, PR manager FK Olympie.

Všem hostům organizátoři u vstupu servírovali stylový welcome drink – zelenou. „Nemohli jsme jinak, zelená je tráva, fotbal to je hra,“ s humorem sobě vlastním glosuje neobvyklé přivítání hostů Vlastimil Švík, Project & Event Manager. Po přivítání následovalo předtančení, které opět obstaraly osvědčené tanečnice z vltavotýnského domu dětí.

 

Moderátorské taktovky se znovu chopilo Studio Olympie, které Týňáky provázelo například i městskými letními slavnostmi. Zahájení 1. Plesu OlymPIJÁKŮ pojalo Studio Olympie velmi originálně, místo úvodního slova bylo vše podstatné shrnuto prostřednictvím songu – remaku písně Leoše Mareše Tři slova. „Diváci viděli takový „Leoš Mareš revival“, nemohly chybět kožichy a myslím, že hosty tento úvod bavil více než klasické povídání,“ hodnotí zahájení Senior Brand Manager FK Olympie Ing. Daniel Brom. Studio Olympie poté vystřihlo také oficiální hymnu FK Olympie. Co scházelo v kvalitě zpěvu, bylo kompenzováno autentickou nefalšovanou láskou ke klubu. Na svižný úvod hned navázala skvělá kapela Hey Apple, která rozproudila celý sál a držela plný parket až do konce plesu. „Jsme moc rádi, že jsme Týňákům znovu přivezli Hey Apple, mají skvělý repertoár a své nadšení a energii převádí do davu, který se dobře baví,“ spokojeně říká Junior Brand Manager FK Olympie Ing. Michal Šálený.

 

 

Roztančené OlymPIJÁKY bavili také další body programu. Králem a královnou plesu byl na facebooku díky drtivému finiši zvolen pár Jan Liška – Amela Pandur. Nutno dodat, že jim to dohromady moc slušelo, a své královské postavení potvrdili také pěkným valčíkem a dynamickým tancem paso doble. Hosté s očekáváním vyhlíželi také půlnoční překvapení, které vždy patří hráčům FK Olympie. Na letošním plese se fotbalisté rozhodli všem v sále dopřát vysoký kulturní zážitek osobitým ztvárněním baletní klasiky Labutí jezero. „Ladné pohyby musely všechny hosty překvapit. Pokud se hráčům nebude na jaře dařit, mohou se místo fotbalu klidně věnovat baletu,“ vysekl hráčům poklonu Jaroslav Brom a dodává: „Ples se vydařil, v sále byla cítit příjemná olymPIJÁCKÁ atmosféra. Děkuji celému organizačnímu týmu ve složení Daniel Brom, Vlastimil Švík, Michal Šálený, Natálie Gabrielová a dalším spolupracovníkům, naše práce stála za to.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou