Počítky porazily Bohdalov

0

Posílené Počítky porazily na žďárské umělé trávě v neděli 4. února účastníka I.B třídy Bohdalov.

Přípravné utkání

SK Transformátor Počítky – Bohdalov 4:2 (2:1)

Branky Počítek: Mašek, Svoboda, Kachlík, Zajíček

Sestava Počítek:

1.poločas: Šobej- Sláma, Řeháček, Odehnal, Beneš – Ločárek, Mašek, Toman, Svoboda – Halamka, Jurnečka

2.poločas: Šobej – Straka, Řeháček, Landsman, Kachlík – Hájek, Zajíček, Mašek, Lhotský – Bednář, Blažíček

 

SK Transformátor Počítky sehrál první přípravné utkání na umělé trávě ve Žďáře nad Sázavou proti mužstvu z Bohdalova. První poločas se hrál pohledný běhavý fotbal. První branku vstřelil Bohdalov z přímého kopu. Pěkně se trefil Doležal. Vyrovnání obstaral Jan Mašek, kdy přesnou střelou o tyč srovnal skóre. Počítky poté zahodily 3 vyložené šance, kdy trefovaly tyč, nebo je skvělými zákroky vychytal Velín. Poslední branku prvního poločasu vstřelil Adam Svoboda.

 

Druhý poločas obě mužstva prostřídala spoustu hráčů a tempo hry upadlo. Počítky vstřelily ještě dvě branky. Nejprve se z dálky prosadil Kachlík a v poslední minutě z penalty Zajíček. Bohdalov korigoval utkání střelou z bezprostřední blízkosti brankáře Šobeje. Utkání splnilo účel prvního zápasu zimní přípravy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou