FOTO: Zápas Pustovět s Pavlíkovem neměl vítěze

0

Dalším přípravné utkání na Rakovnicku sehrály Pustověty s Pavlíkovem. Při pohledu na tabulku soutěže se zdá favorit vcelku jasný, ale zejména v přípravných zápasech toto pravidlo není tak stoprocentní...

TJ Sokol Pustověty - SK Pavlíkov 2:2 (0:0)

 

V rámci III. třídy se na umělé trávě v areálu Tatranu Rakovník střely Pustověty s Pavlíkovem. Od samého začátku bylo znát, že jde pro oba týmy o první přípravný zápas a vůbec o samotný start zimní přípravy. Hrálo se převážně mezi vápny a výsledkem prvního poločasu byla bezbranková remíza.

 

Vše podstatné se událo v poločase druhém. Nejprve Pavlíkov potrestal chyby soupeře a šel do dvoubrankového vedení. Na něj dokázaly Pustověty odpovědět kontaktní brankou z kopačky V. Bičovského, která padla po povedené kombinační akci s Truksou. Sám kanonýr měl na starost vyrovnávací branku, kterou vstřelil z pokutového kopu po faulu na Langmajera. Na výsledku se už nic nezměnilo, a tak se oba týmy rozešly smírně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou