Uničov čekají těžké prověrky

0

Uničovští fotbalisté zatím absolvovali dvě utkání a soustředění. I kádr doznal několika změn.

Nejprve sehráli svěřenci Zbyňka Zbořila modelové utkání proti dorostu, následně podlehli na domácí umělce juniorce Baníku 0:1 a remizovali v Ústí nad Orlicí 1:1. Dnes je čeká prověrka v Olomouci proti juniorce Sigmy. Následně odehrají dvě utkání proti účastíkům FNL, Znojmu a Vítkovicím. „Tyto zápasy by měli prověřit hlavně defenzivní činnost, následně tam máme i divizní soupeře, kde bychom chtěli doladit i ofenzivu. Zatím ty zápasy nejsou výsledkově ideální, musíme začít dávat více gólů a dotahovat ty zápasy do vítězných konců, ale s přístupem hráčů jsem spokojen,“ hodnotí přípravu uničovský trenér Zbořil.

Devátý celek MSFL absolvoval také čtyřdenní soustředění ve Vésce u Olomouce. „Soustředění se zúčastnilo všech 18 hráčů včetně vracejícího se Jakuba Můčky a Romana Vejvody. Odtrénovali jsme všechno, tak jak jsme chtěli. Ještě jsem snad nezažil tak bezproblémové soustředění. Hráčům se vyhýbala zranění i nemoci,“ přiblížil průběh soustředění Zbořil.

V uničovské kabině nenajdeme po dlouholetém angažmá Tomáše Nuce ani Radoslava Juřátka, kteří shodně zamířili do Rakouska a odešel i Jan Ambrozek, který je ve Znojmě. Naopak novou tváří je Stoper Marcel Krayzel ze Sigmy Olomouc a staronovu tváří je Tomáš Binar vracející se z Rakouska. Z hostování ze Šumperka se vrátil Paris Purzitidis a na testech z divizního Šternberka Petr Zifčák. „Krayzlem a Binarem reagujeme na zranění Romana Vejvody, u kterého však doufáme, že to bude dobré a také na odchody Juřátka a Nuce. U Zifčáka se rozhodneme během čtrnácti dní, jestli zůstane,“ komentoval změny v kádru Zbyněk Zbořil

Připravné zápasy:

ničov

Středa      7.2. 2018     16:30     Sigma Olomouc jun. - SK Uničov        UMTRA Olomouc

Neděle   11.2. 2018     14:00     SK Uničov - MFK Vítkovice                   UMTRA Olomouc

Sobota   17.2. 2018     11:00     SK Uničov - 1. SC Znojmo                    UMTRA Uničov

Středa    21.2. 2018     17:00     SK Líšeň - SK Uničov                             UMTRA Olomouc

Sobota   24.2. 2018     10:00     SK Šternberk - SK Uničov                     UMTRA Šternberk

Neděle     4.3. 2018     13:00     SK Uničov - AFK Tišnov                         UMTRA Vyškov

 

Sobota   10.3. 2018     11:00     SK Uničov - FK Šumperk                       UMTRA/TRÁVA Uničov

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou