Video: V Humpolci se představila pražská Slavia

0

O první únorové sobotě se na humpolecké umělé trávě utkali domácí s juniorkou pražské Slavie. 

Humpolec - Slavia Praha jun. 0:6 (0:1)

Sestava: Kříž - Kopic, Pecha, Nermut, Podoba - šerý, Kratochvíl, Pikl, Brana - Beránek, Alt (Štěpán, Málek, Benáček, Kubíček, Žatečka)

 

Sestřih utkání (AFC Humpolec)

 

Juniorka sešívaných šla do vedení v závěru poločasu, své střelecké dovednosti ukázal Imad Rondić. Hned ve čtvrté minutě druhého poločasu zvyšoval na 2:0 Tomáš Čvančara. Svůj druhý zásah přidal bosenský střelec Imad Rondić v 55. minutě. Ze čtvrtého zásahu do sítě domácího celku se Slavia radovala v 65. minutě, když si míč nešťastně srazil bránící hráč do vlastní branky.

 

O čtyři minuty později to bylo už 5:0, tentokrát se prosadil stoper Stefan Vilotić. Definitivní podobu skóre stanovili sešívaní junioři v předposlední minutě utkání, když se trefil Kristijan Trapanovski.

 

Ján Kubík (trenér AFC Humpolec): V první půli to bylo vyrovnané, ale bohužel jsme neproměnili šance. Ve druhé už to bylo jednoznačné.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou