V Kouřimi chtějí dát zase více prostoru nadějným dorostencům

0

Převážně ve vlastních řadách hledají doplnění a omlazení týmu v celku Kouřimi. Vedoucí týmu, Jan Břečka, nastínil pro Fotbal u nás zimní přípravu. Honzy jsme se zeptali i na zážitky s využitím výherního poukazu z kolínské tipovačky. Jeho odpověď byla překvapivá.

O změnách v týmu nepřemýšlíme, kádr zůstane ve stejném složení, jako na podzim. Rádi bychom dali prostor některým dorostencům, ale jen v případě, že se o to budou chtít sami poprat.

 

Přípravu jsme zahájili v sobotu 27. 1. a během celého února pojedeme formátem úterý a sobota. V březnu to zpestříme přátelskými zápasy, které máme tři. První a hned těžký zápasový test letošního roku nás čeká 3. 3. proti Českému Brodu „B“. O týden později, 10. 3. hrajeme s Kostelcem n/ Č. lesy a v generálce 17. 3. nás prověří Liblice.

 

Cíle jsme od začátku sezóny nepřehodnotili. Dala se tu letos dohromady skvělá parta, která má fotbal ráda a to chceme to předvádět i na hřišti. A když se podaří naše nadšení a chuť přenést i na početné divácké návštěvy, tak to bude paráda. To jsou nejdůležitější cíle, které máme.

 

A co se týká poukazu . . . Nejsem pivař a i to se asi podepsalo pod situaci, že jsem si poukaz schoval „na pak“ tak šikovně, že jsem ho našel až před 14 dny. Proto mi propadl a já ho tak ani nevyužil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou