V Polné řeší nečekané problémy

0

Polenský Slavoj potkal nečekaný zimní exodus hráčů do Rakouska. Polná tak za odchod hráčů nemůže čekat ani finanční kompenzaci.

Daniel Kavka, David Kavka, stoper Zdeněk Kučera, krajní univerzál Pavel Benda a brankář Patrik Čermák – to je pětice hráčů, kteří v zimě opustili Polnou. Jediný Daniel Kavka o svém odchodu vedení klubu informoval a zvolil klub v kvalitní soutěži s vidinou postupu. Chování dalších čtyřech fotbalistů zklamalo trenéra Polné Michala Lovětínského, který situaci zhodnotil pro Jihlavský deník. „Jdou do nižších soutěží, kde nebudou muset trénovat, takže ten důvod určitě není sportovní. Svědčí to o jejich charakteru. Už jen vůči ostatním spoluhráčům se něco takového nedělá,“ nechodí kolem horké kaše bývalý prvoligový fotbalista.

 

Dobrou zprávou je pro Polnou návrat stopera Davida Čížka po zranění, ten by měl zaplnit mezeru po odchodu Kučery. Z jihlavské juniorky přichází záložník Marek Šerý.

 

Polná v prvním herním testu prohrála v Čáslavi 2:5 a je jasné, že ji čeká těžké jaro. „Potřebujeme doplnit kádr hráči, kteří budou přínosem. Máme po podzimu 22 bodů, ale ty nám žádnou jistotu nedávají,“ ví Lovětínský.

 

Problémy divizního A týmu se mohou dotknout i polenské rezervy v 1.B třídě skupině B, kterou čeká po sestupu z 1.A třídy znovu boj o záchranu a již na podzim se potýkala s nedostatkem hráčů.

 

Plán přípravných utkání:

10.2     14:00   Kutná Hora (Vrchlabí)

17.2     14:00   Humpolec       

24.2     14:00   Chotěboř        

3.3       10:00   HFK Olomouc 

10.3     10:30   Jindřichův Hradec


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou