FOTO: SK Rakovník se utkal v boji o třetí místo se Spartakem Příbram

0

Příbram - Proti druholigové Příbrami to nevyšlo, a tak SKR změřilo síly s místním Spartakem. Zápas ovlivnilo husté sněžení, které ubralo i na kvalitě utkání. Kdo se nakonec s matkou přírodou popasoval lépe a bral třetí místo?

Do utkání o třetí místo Rakovník dal šanci hráčům z B-mužstva a i dorostencům. Mužstvo pod vedením hrajícího trenéra Petra Kýzla podalo sympatický výkon. Aktivitou hýřil především Mareš, který podstoupil několik osobních soubojů a zakryl těžké balony. Svoji první šanci sám Mareš v 19' ještě nevyužil. Pár minut před koncem poločasu již byl úspěšný a s nutnou dávkou štěstí dostal ekvilibristicky míč do branky Příbrami – 0:1.

 

Druhý poločas mohli Rakovničtí zvýšit, ale dvakrát Čech a jednou P. Tvrz své šance nevyužili. Příbram mohla vyrovnat, ale velmi dobře pracovala obrana v čele s brankářem Peškem, který si připsal jeden povedený zákrok.

 

Hrající trenér SKR Petr Kýzl: „Utkání jsme zvládli velmi dobře po taktické stránce. Zejména defenzivní činnost byla velmi dobrá. Škoda ovšem, že jsme neproměnili více brankových šancí, protože výsledek mohl být jednoznačnější.“

 

SKR: Zach (41. Pešek) – J. Krupička (41. L. Krupička), Trégr, Beneš, Titlbach – Mareš, R. Hamouz, Kýzl, Čech, P. Tvrz – Gašpárek. Hrající trenér: Petr Kýzl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou