FOTO: Zavidov proti Lhotě nerozhodně

0

Rynholec - O soutěž výše postavená Lhota se postavila na umělé trávě v Rynholci Zavidovu. Oba celky nastoupily v kombinované sestavě. Jak jejich vzájemné střetnutí skončilo?

FC 05 Zavidov - SK Lhota 1:1 (0:1)

 

Od samého začátku se hrál vyrovnaný fotbal, když více ze hry měl Zavidov, který hrozil dlouhými nákopy na rychlonohého Korčáka a Žďánského. Prvně jmenovaný postupoval v úvodu sám na brankáře, který jeho střelu vytěsnil na tyč. Poté se zaskvěl zavidovský Kukla, který vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti. Následně mohl otevřít skóre Žďánský, který místo přihrávky volil dvakrát nepřesnou střelu z úhlu. První gól vstřelila ke konci prvního poločasu Lhota, kdy se jeden z hráčů v zelenobílém prosadil hlavou po centru ze strany.

 

Druhý poločas začal opět vyrovnaně, Zavidov byl ale o něco aktivnější. Jeho tlak vyvrcholil vyrovnáním, když Jančařík zakončil odražený míč po rohu přímo do šibenice. Poté se Zavidov stáhl do obranné ulity a iniciativu přebírala Lhota. Všechny její akce, ale končily na hranici pokutového území. Tento souboj útočníků Lhoty se zarputile se bránící zavidovskou obranou pokračoval až do konce zápasu, a tak utkání skončilo nerozhodně.

 

Zavidov: Kukla (46. A. Kraus) - Vitner, V. Beneš, Klouček, L. Kapoun - Dvořák, Koch, Stuchl (46. Šíma), Žďánský - Jančařík (65. Kříž), Korčák.

 

Spoluautor: Aleš Kraus, upraveno redaktorem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou