AFK Pečky vstoupí do jara z nejlepší pozice

0

Vážný adept na postup do nejnižší krajské soutěže se chystá na jarní část okresního přeboru Kolínska. Jaká je atmosféra uvnitř týmu nám prozradil trenér AFK Pečky, Petr Šafránek.

Příprava nám začala v polovině ledna v domácím prostředí. Asi jako ostatní mužstva něco naběháme a máme i kratší soustředění. V plánu máme několik přátelských zápasů a jsem přesvědčen, že nám mají co dát, jelikož soupeři jsou kvalitní.

 

Do hráčského kádru nemám důvod zasahovat. Věřím hráčům a to, že budou spolu další půlrok vnímám jako výhodu. Jedinou změnou je příchod O. Richtera, který se nám vrátil z Čáslavi a dál budou dostávat příležitost dorostenci.

 

Do jarní části soutěže vstoupíme z nejlepší pozice, ale je to pouze relativní výhoda, která nám může pomoci, ale také to nemusí nic znamenat. Nebudeme to mít lehké, ale ani soupeři to nebudou mít s námi lehké. A tak doufám, že na prvním místě skončí nejlepší tým a na konci opačně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou