FOTO: Olympia Praha si poradila se Štěchovicemi, o své výhře rozhodla po poločase slepenými góly

0

Třetí přípravný zápas zimní přípravy odehrálo mužstvo Štěchovic proti jednomu z druholigových překvapení, proti pražské Olympii Praha se hrálo na umělé trávě v Jinonicích, která patří Motorletu. Do zápasu naskočil z testovaných hráčů pouze Valery Patarocha, druhý testovaný hráč Petr Příhoda tento zápas vynechal. Kromě trenéra Zbyňka Busty se zápasu ještě nezúčastnil útočník Lukáš Batka.

Také ve třetím zápase se odehrával gólové bídný první poločas. Podobně jako v Písku se ani neměnilo skóre. Hra se zdála být vyrovnaná, výrazně mezinárodně namixovaný soupeř doplácel na nepřesnosti a výraznou nesehranost hráčů. Naopak Štěchovice působily více sehraně, ale v zakončení nedokázaly zužitkovat ani jednu z vypracovaných šancí.

 

Druhý poločas byl po prostřídání obou týmů gólově bohatší, ale góly padaly jen do sítě Soukupa. Výsledku výrazně nahrály dva slepené góly v 55. a 57. minutě. Do jisté míry se projevil i rozdíl mezi druhou a třetí ligou, hráči Olympie působili více energicky a přidali v 69. minutě třetí gól, který rozhodl. V závěru se naskytlo několik dobrých možností na korekci skóre, ale ani jednu mužstvo ze třetí ligy neproměnilo.

 

Sestava Štěchovic: Soukup – Švejda, Busta (63. Šum), Kučera, Těžký (68. Patarocha) – Jakobovský – Sulík (46. Jonáš), Pavlík (46. Novák), Volešák (63. Sulík), Hovorka (46. Košata) – Patarocha (46. Štědronský).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou