Dobroslavice v přípravě nadělily Fryčovicím šestku

0

Vstup do fotbalového roku se nám vyvedl fantasticky, soupeři jsme nadělili po třech gólech v každém poločase a většinu zápasu jsme jej také pěknou kombinační hrou přehrávali. Jelikož se jednalo o naše první utkání po dlouhé době,dostavily se i nedostatky v podobě nepřesných přihrávek, špatného zakončení či slabé fyzické kondici. Jsme ale na začátku přípravy,tudíž lze očekávat, že tyto parametry půjdou zápas od zápasu nahoru.

Dobroslavice-Fryčovice 6:2 (3:1) 

 

Utkání jsme nezahájili šťastně a to sice, když náš obránce Pavelek fauloval v rohu šestnáctky. Soupeř penaltu s přehledem proměnil. Poté jsme se začali dostávat více do zápasu a drželi takřka celý poločas míč na kopačkách. Vyrovnání přišlo po rohu Chromečky, kdy se k odraženému míči dostal Dalibor Vujtík, který levačkou propálil vše, co mu stálo v cestě. O pár minut později jsme se dostali do vedení po takřka identické akci,kdy Chromečka opět kopal roh a Vujtík si ve skrumáži našel míč,který propasíroval do brány. Do poločasu jsme vstřelili ještě jednu branku, kdy po bojovnosti Stupky našel míč nováčka v týmu Kučeru a ten z pozice penalty prostřelil míč pod brankářem. 

 

Druhá půle byla od našeho celku taky velmi povedená, míč jsme se snažili stále držet ve své moci,ikdyž síly ubývaly. Čtrtvý gól přidal Voves, který využil krásné přihrávky pod sebe od Stupky. Poté největší šanci zápasu spálil Chromečka, když pohrdal úžasnou přihrávkou od Vovese, z hranice penalty nebyl schopný míč poslat do zcela odkryté brány. O pár minut později využil hrubé chyby obrany soupeře náš slovenský matador Voves, pronikl do velké vápna, obešel brankáře a těžkou střelou z ůhlu dostal míč do sítě. Naše největší zaváhání přišlo v zápětí, když jsme nedokázali zlikvidovat centr po zemi na příč celým vápnem, kde čekal dobře postavený hostující útočník, proti tomu neměl brankář Vajda šanci a míč skončil v naší síti. Lahůdka zápasu přišla v samém závěru, když se střela Stupky od tyče odrazila k Chromečkovi, který na hranici vápna přistavil míč střelecky dobře naladěnému Vujtíkovi - ten s pomocí lehké teče dovršil svůj Hattrick!

 

Tým je potřeba pochválit za dobře odpracované utkání a pěknou předvedenou hru, která byla právem vyšperkovaná šesti zářezy. Dobře se také uvedly nové tváře v týmu Kučera, Mroviec a Kadlčák, které podaly více než dobrý výkon. 

 

Sestava: Vajda - Pavelek, Krejčí,Lišaník, Mroviec - Chromečka, Stupka, Vujtík D., Voves, Vujtík M. - Kučera

Střídali: Kadlčák, Jindra

Góly: 3x Vujtík D., 2x Voves,Kučera

 

zdroj: http://www.dobro-fotbal.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou