Králův Dvůr i Brozany vítězně, Dobrovice a Benešov remizovaly, Zápy a Čížová na své soupeře nestačily

0

Přinášíme vám další porci přípravných zápasů napříč třetí ligou. Pozornost budí zejména nerozhodný zápas Benešova s Viktorií Žižkov, jelikož výhru Benešovu vzal až vlastní gól v závěru zápasu.

Dva zápasy proti divizním soupeřům odehráli Cábelíci v rámci zimního turnaje na Meteoru, kterého se účastní také Zápy a několik divizních týmů. Právě proti dvěma divizním sokům se odehrály poslední dva zápasy. Po bezbrankové remíze s Českým Brozdem si Královák poradil s Meteorem.

FK Králův Dvůr – Český Brod 0:0

FK Králův Dvůr – Meteor Praha 3:0 (Branky: Ježdík, Kraus, Zelenka)

 

Výše zmiňovaný turnaj na Motorletu se týká Záp, které si neporadily s Admirou a po nerozhodném prvním poločase padly 1:3.

SK Zápy – FK Admira Praha 1:3 (1:1)

Branka Záp: Martin

Sestava Záp: Frydrych - Kovařík Petr, Duben, Pávek, Štěpánek - Šíma, Jelínek, Putz, Hron- Svoboda - Macek. (Střídali: Doležal Ivo, Doležal Miroslav, Titěra.)

 

Ve své přípravě pokročili také v Brozanech, kam zamířili mladíci z Teplic. Ačkoliv by U19 měla být slabším sokem, dokázala uhrát solidní výsledek, když padla 3:4.

SK Sokol Brozany – FK Teplice U19 4:3 (2:1) (Branky Brozan: Tichý, Šollar, Hajdarevič, Walter)

 

Ani na druhý pokus nezabral nováček z Čížové. Po ostudném výprasku padl nejtěsnějším rozdílem Malši Roudné.

Sokol Čížová – Malše Roudné 0:1 (Branka: 19. Bartoš)

 

Ačkoliv se to může dle našeho serveru zdát, v Benešově už v zimním spánku dávno nejsou. Kromě posilování kádru už mají za sebou i dva zápasy. Na kontě už málem měli i skalp Žižkova.

SK Benešov – Úvaly 1:0 (Branka: Engelmann)

SK Benešov – FK Viktoria Žižkov 1:1 (Branky: Engelmann – Ježdík vl.)

 

Tradičním sokem třetiligových týmů se stala juniorka Slavie, která si zahrála také s Dobrovicí. Dobrovice šla brzy do dvougólového vedení, když se  už ve 3. minutě trefil Volf a podruhé o čtyři minuty později Krystan. Sešívaným se podařilo ale brzy zareagovat, kontaktní branku vstřelil už v 10. minutě Imad Rondić. Ve 28. minutě už bylo srovnáno, na 2:2 se trefil Alejandro Mitrano. Domácí celek stačil ale ještě do poločasu přidat třetí zásah, do vedení 3:2 šel v 32. minutě zásluhou Adama Fotra. Poslední gól utkání padl v 69. minutě, zasloužil se o to Andrei Sintean. (Zdroj: www.fkdobrovice.cz)

 

FK Dobrovice - SK Slavia Praha U21 3:3 (3:2)

Branky: 3. Volf, 7. Krystan, 32. Fotr - 10. Rondić, 28. Mitrano, 69. Sintean

FK Dobrovice: Bartoš (46. Dědek) – Pelyak, Soběslav (46. Tuma) Routek, Tvaroha - Fotr, Žaloudek (46. Kostka) Krystan (46. Sedláček Michal) Volf (46. Tomašov) - Osvald - Miškovský (46. Schubert).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou