Slavoj Olympia cup mužů zná vítěze

0

Prvenství zůstalo doma
V sobotu 20.ledna proběhl 4.ročník halového turnaje mužů, který uspořádal FC Slavoj Olympia Bruntál ve Sportovní hale v Bruntále. Turnaj měl letos punc „mezinárodní“, protože na něm startovala dvě mužstva účastníka 5.slovenské ligy MŠO Štúrovo. Dalším kvalitním mužstvem byl účastník olomouckého krajského přeboru Jiskra Rapotín.

Hrálo se ve dvou skupinách systémem každý s každým a poté čtvrtfinálové a semifinálové dvojice ze skupin. Všechna mužstva předváděla výborný fotbal a velmi atraktivní bylo především finále kde FC Slavoj Olympia modří, složený ze zkušených hráčů A týmu a čtyřech „krajánků“, které si trenér Mura vybral do přípravy na novou sezonu, předvedl s Jiskrou Rapotín vyrovnanou partii. Zápas skončil remízou 2:2. Nakonec byli šťastnější domácí, kteří byli jistější v zahrávání pokutových kopů ve kterých zvítězili 2:1. V boji o 3.místo bylo opět remíza, tentokrát 1:1 mezi FCSO Bruntál bílí a MŠO Štúrovo B. I zde měli pevnější nervy domácí a zvítězili na penalty 3:2. 5.místo na turnaji obsadil FSK Staré Město, které po remíze 2:2 v řádné hrací době, porazilo na penalty Horní Benešov 0:1. Na 7.místě v turnaji skončili fotbalisté MŠO Štúrovo A. Ti opět remizovali s FK Město Albrechtice 0:0, ale na penalty zvítězili 2:1. Nejlepším střelcem turnaje byl se 7 brankami Marek Kyselý z FCSO Bruntál modří.

Sestava finalistů : FCSO modří : Jaška, Krajčovič, Orság, Zrník, Cabal, Kundrátek L., Kundráek P., Lavrovič, Kyselý, Krivčík. (trenér Mura). Jiskra Rapotín : Dvořák, Hudec, Kocourek, Mošonec, Matocha, Horák, Hymr, Vicenec, Březina, Indra, Pham. Tým vedli: Vicenec a Horák.

 

Při turnaji byla vyhlášena anketa o „Fotbalistu podzimu FCSO Bruntál“. 
V anketě zvítězil a korunu a žezlo krále podzimu získal Marek Kyselý 172, 2.Tomáš Adamovský 168, 3. Jakub Dohnálek 162 bodů. 
V anketě fanoušku bylo pořadí : 1. Tomáš Adamovský 313, 2. Marek Kyselý 251, 3. Lukáš Češek 239 bodů. 

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou