Ve Strání nic nevzdávají

0

Nováček Fortuna Divize D je po podzimu předposlední, ale trenér Zdeněk Šebesta před jarní částí flintu do žita nehází.

„Po podzimu máme málo bodů, ale hodně zápasů jsme prohráli jen o gól. Hrana mezi úspěchem a neúspěchem je tenká. Zatímco u nás polovina týmu ještě před třemi roky hrála I. B třídu,“ soupeři disponovali mladíky z fotbalových akademií prvoligových celků na Moravě,“ hodnotil trenér Strání pro Zlínský deník.

 

Šebesta chce v zimě zapracovat na kondici a rychlosti svého týmu. Právě tam vidí velké rezervy. „Tři postupy během pěti sezon. Ta rychlost předehnala kvalitu, kterou reálně u nás máme. Stále totiž sázíme na odchovance a hráče z okolí,“ řekl Zlínskému deníku Šebesta.

Ze Strání odchází Crla, který se vrací do Rakouska. Do Uherského Brodu se po hostování vrací Jaroněk se Sedláčkem a zpět do Hluku putuje Bihari. Zpět na Zelničky se naopak vrací Straňák a mluví se i o exotické akvizici. Strání se poohlédne i v okolí hranic na slovenské straně.

 

„Pokud se nám navíc uzdraví kvalitní hráči v kombinaci s citlivým doplněním týmu, odvetná část ještě může být zajímavá. Už kvůli fanouškům musíme zabrat. Nepůjdeme cestou záchrany za každou cenu, ale určitě nic nebalíme,“
poukazuje Šebesta.

 

Plán přípravných utkání:

28.1.    14:00 Brumov – Strání 2:2 (1:1) Vaculín, Bůbela - 2x Pilka

Strání: Lorenc - T.Haloda, Straňák, Palík, O.Čaňo, Pomajbík, Popelka, Fruhauf, Mimochodek, Silnica, Pilka (Ševčík).


10.2.    17:00 Luhačovice (UT Luhačovice)
17.2.    18:00 Hluk (UT Veselí)
24.2.    18:30 Přerov (UT Luhačovice)
3.3.      14:00 Veselí (UT Veselí)
10.3.    14:00 Slavičín (UT Slavičín nebo dle počasí tráva)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou