Hvozdnice změřila síly s juniorkou Sparty, za kterou se objevil na hřišti Vácha a Konaté

0

AC Sparta Praha U21 - SK Hvozdnice 4:1 (2:1). V páteční podvečer na Strahově nastoupila Hvozdnice proti juniorce Sparty. V dresu Hvozdnice nastoupil Luděk Stracený, který mimo jiné je vedoucí týmu juniorského týmu. Za zmínku také stojí, že za Spartu nastoupili Konate a Lukáš Vácha. 

Hráči v rudých dresech byli od úvodu aktivnější a častěji u míče. Hned v 5' přišla první změna skóre. Ve svém prvním startu za pražskou Spartu se prosadil Egypťan Hamdy - 1:0. Druhou branku přidal testovaný hráč Dico - 2:0. V závěru prvního poločasu Hvozdnice snížila zásluhou Třešňáka - 2:1.

 

Podobný scénář nabídl i druhý poločas. Domácí opět častěji v ofenzivě. Šance byly ale i na druhé straně a Čtvrtečka v brance Sparty musel několikrát předvést své umění a za svá záda další míč nepustil. V 75' se po centru z pravé strany prosadil Novotný - 3:1. Poslední slovo si vzal Matoušek a pěknou střelou z velkého vápna dal výsledku konečnou podobu - 4:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou