Vodňany hrály s píseckým dorostem

0

Vodňany na začátku zimní přípravy přijely změřit síly s týmem Písku U18. Hosté nastoupili v kombinované sestavě s několika dorostenci a dokonce i bývalými hráči domácího celku - Hudákem, Šourkem a Bečvářem.

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané a první branka byla k vidění až pět minut po půl hodině hry. Postaral se o ni domácí Gazík, který převzal míč na úrovni ofsajdové hranice a pěknou individuální akcí poslal Písek do vedení 1:0. Písecké vedení však vydrželo pouze čtyři minuty, protože se po standardní situaci prosadil hlavou Kvapil a upravil na poločasových 1:1.

 

Druhá polovina patřila spíše domácímu celku, který hnalo do útoku mládí. Vodňanští hráči se dopustili dvou faulů v pokutovém území, které potrestal Sládek a domácí vedli 3:1. V 77. minutě stvrdil vítězství domácích dorostenců Tanhielov.

 

TRENÉR VLASTIMIL KLUSOŇ (FC Písek U18): „Viděli jsme hráče,
kteří připadají v úvahu pro rodící se devatenáctku. Rozdíl v
soutěžích je velký, ale někteří určitě mají potenciál se do
kádru U19 dostat.“


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou