Bystřice, Humpolec a Nová Ves v prvních přípravných zápasech

0

Týmy ze špičky krajského přeboru proti papírově silnějším soupeřům nepřekvapily a jednoznačně prohrály.

FC Vysočina jun. – Bystřice nad Pernštejnem 5:1 (3:0) Padrtka

Sestava: Mrňous (Svoboda F.) - Blaha, Mezník, Chocholáč, Vařejka - Buršík, Adamec, Padrtka, Samek - Sklenář R., Prášil.

 

Oldřich Veselý (trenér):  I přes vysokou prohru jsme odehráli proti týmu hrající 1. juniorskou ligu slušné utkání, které splnilo svůj účel. Zápas byl pojat jako další kondiční cyklus zimní přípravy. Bohužel k utkání odcestovalo pouze 11 hráčů bez jediného náhradníka do pole. Domácí tým o přestávce vystřídal 8 hráčů a od 70.min to už bylo znát. S předvedenou hrou a průběhem utkání jsem vcelku spokojen, mrzí mne však naše koncovka. Gólových šancí jsme si vytvořili dost, ale proměnit se nám podařilo pouze jednu.

 

SFK Vrchovina – Nová Ves 6:1 (1:0) Nečas

 

Radek Šikola (trenér): V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Ve druhé půli se ukázalo, že má Vrchovina širší kádr a dala pět branek. Celkově jsem s prvním zápasem spokojen.

 

TJ Sokol Želeč - AFC Humpolec 4:1 (2:0) Nermut

Sestava 1. poločas: Páša - Eremka, Pecha, Benáček, Málek - Alt, Kubíček, Pikl, Kratochvíl - Žatečka, Beránek.

Sestava 2. poločas: Páša - Málek, Benáček, Nermut, Kopic - Alt, Skryja, Pikl, Šerý - Dalík, Štěpán.

 

S širším kádrem včetně hráčů z juniorky (omluveni byli gólman Kříž, Maršík, Tomovič a Podoba) odcestoval humpolecký A tým k prvnímu přípravnému utkání v zimě 2018 na umělou trávu do Sezimova Ústí, kde se střetl s vedoucím celkem KP Jižní Čechy. Soupeř ze Želče potvrdil kvalitu jihočeského přeboru a Humpolec v tomto utkání přehrál. Hosté se snažili kombinovat, několikrát si po zdařilých kombinacích vypracovali vyložené šance, které ovšem promarnili. Trefil se pouze Nermut.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou