Do Sapeli přichází Brabec

0

Sapeli Polná zahájí přípravu soustředěním v Nízkých Tatrách na přelomu ledna a února, ale hráči nezaháleli ani v lednu. Jiří Babínek si pro své svěřence připravil tenisový turnaj i pravidelné hokejové zápasy. Sapeli čekají čtyři přípravná utkání.

Jiří Babínek je po povedené druhé polovině podzimní části s 5. místem spokojen. „Když si vezmu ty ztráty bodů, ani ne všechny zaviněné z naší strany, tak mě to skoro mrzí, protože jsme mohli mít kolem 30 bodů. Na druhou stranu si myslím, že ta druhá polovina podzimu hráče nabudí do zimní přípravy. A když to vezmu kolem a kolem, tak skoro spokojený být můžu, ale jen skoro. Zařazujeme do týmu mladé hráče, ti starší jim kryjí záda. A znovu bylo vidět, že to funguje. Když jsme viděl třeba zápas v Ledči, kde to odehráli kluci profesionálně, nebo zápas v Pelhřimově, tak to byla odměna. Taková utkání člověka těší,“ řekl pro Jihlavský deník Babínek.

 

Již v prosinci se uskutečnil Sapeli Open Pinec Cup, který vyhrál ve dvouhře Petr Barák a ve čtyřhře dvojice Babínků.

 

Hráči nezaháleli ani v lednu, když se 6. ledna zúčastnili Sapeli Open Tenis Cupu, kterého se zúčastnilo hned dvanáct dvojic. Turnaj ovládl debl Reiterman – Klíma, když ve finále zdolali Koubka s Rychteckým.

 

Fotbalisté Sapeli se utkávali i v hokejových zápasech, kde se pravidelně během listopadu, prosince a ledna utkávaly „Legendy Sapeli“ s „Výběrem světa.“

 

Sapeli hlasí i jednu posilu. V jejich dresu se představí nová tvář - pětadvacetiletý universál Miloslav Brabec. Je odchovancem FC Vysočina Jihlava, kde působil v letech 2001-2010. Další tři sezóny odehrál v SFK Vrchovina a od roku 2013 nastupoval v rakouských soutěžích. „V hledáčku máme nějaké ofenzivní hráče, a trochu řešíme post gólmana. Ale měli bychom se zaobírat i obrannou fází, protože Petr Tržil, Petr Barák a Tomáš Reiterman už chtějí několikátou sezonu končit. Ale já to řeknu popravdě, že nemám chuť to řešit. Při jejich kvalitě a charakteru. Budu jedině rád, když tady ještě budou,“ Zhodnotil pro Jihlavský deník trenér a předseda klubu Jiří Babínek.

 

Klub se pustil i do úpravy sociálek v obou budovách kabin.

 

Plán přípravných utkání:

Neděle 25.2.2018  14.00  Havlíčkův Brod "B"  /UT H. Brod/

Sobota  3.3.2018   16.00  Hlinsko  /UT Chotěboř/

Neděle 11.3.2018  14.00  Kamenice nad Lipou  /UT Kamenice/

Sobota 17.3.2018  17.00  Třešť  /UT Třešť/


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou