Čechie Tuklaty zahájila přípravu na jaro

0

Trenér tuklatské Čechie, Roman Nešpor, odhalil plány na přípravu před jarními zápasy.

Zimní přestávku jsme přečkali v poklidu, na podzim jsme uhráli nad očekávání dost bodů a zatím si můžeme okresní přebor užívat. Na druhou stranu si uvědomuji, že na jaře nás čekají ještě těžší zápasy a budeme se muset dobře připravit. Cíl máme jasný, chceme hrát ve středu tabulky a vyhnout se bojům o záchranu. Chceme si fotbal víc užívat a budeme se snažit zapracovat na naší hře tak, aby bylo soupeřům jasné, proti komu hrají. Hlavně pak na domácím hřišti, kde máme parádní podmínky. Rád bych zapracoval tedy na herním projevu, abychom dokázali více podržet míč, hráli rychle dopředu a lépe bránili naší polovinu hřiště. Měli bychom také zapracovat na zbrklosti a horší disciplíně co se týče dodržování pokynů. Na druhou stranu, za celý podzim nás minuly červené karetní tresty a v tom bychom měli pokračovat, co nejvíce si zakládat na fair play, mít sympatický projev, nekazit fotbal a užívat si tu krásnou hru.

 


 V kádru nejspíš končí Lukáš Martinec, který se chce vrátit do Úval, jinak bychom měli stávající kádr udržet. Potěšilo by mě, kdyby nám do přípravy nastoupili kluci, se kterými jsem již delší dobu v kontaktu a mám s nimi domluvu, že se zapojí a pak se uvidí, jak budou obě strany spokojené. Ovšem měli bychom mít za úkol přivést kvalitní hráče z okolí a hlavně omladit tým, abychom mysleli do budoucna, protože nyní táhnou tým kluci, kteří už mají něco odkopáno, fotbal se mění, hráči jsou na tom lépe fyzicky a vidím u soupeřů, že mladí dokáží hrát kvalitní fotbal i ve vyšších soutěží a nepotřebují k tomu zkušenou kostru, jako tomu bylo dříve, kdy se hrál více jednoduchý, pomalejší fotbal. Rád bych přivedl jednoho až dva krajní hráče a stejný počet do středu pole. Co nás asi nejvíce trápí, i když se to na bodovém zisku tolik neprojevuje, je realizační tým. Hrajeme již nějakou sezónu bez klasického trenéra a lidí, kteří se starají o chod A týmu je pomálu, dalo by se říct, že to jsou 3 lidi a dva z nich jsou hráči, kteří se ještě dále starají o mládežnický fotbal v Tuklatech a tahle situace není udržitelná na delší dobu.

 


Zimní pauzu jsme si letos protáhli a přípravu začínáme až 28.1., většina přípravy se bude odehrávat na umělé trávě v Úvalech, nemáme v plánu běhat nějaké přespolní běhy a dlouhé tratě, pokud nepřijde nový trenér a nezavelí jinak :-) Zatím máme domluvený jeden přátelský zápas se Zelenčí, další utkání jsou v jednání, z mého pohledu by byly ideální tři zápasy, tak aby měl každý chuť do ostrých zápasů a nebyli jsme na konci dubna vyčpělí. Sám jsem zvědavý, v jaké kondici se mužstvo na prvním srazu sejde, přeci jenom jak jsem zmiňoval, tým máme starší a my starší už máme problém s udržením správné životosprávy přes svátky a dlouhé zimní večery... :-)))


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou