Holoubkov a Mladotice poznaly sílu plzeňské Viktorie

0

V rámci projektu Kopeme za fotbal se na hřišti v Luční ulici mohly Holoubkov a Mladotice utkat s prvoligovým lídrem Viktorií Plzeň. Jak to dopadlo?

 

FC Viktoria Plzeň – TJ Holoubkov 15:2

Branky: Krmenčík 5, Kolář 3, Ivanschitz 2, Havel 2, Čermák, Zeman, Kovařík – Teplý z pen., Mleziva.

Sestavy

Plzeň: Sváček – Havel, Hejda, Hájek, Kovařík – Hrošovský, Čermák – Zeman, Kolář, Ivanschitz – Krmenčík.

Holoubkov: Lukáš – Kořán, Jankovský, M. Rada, Auterský – Teplý, M. Huml, T. Huml, Zajíček, Spěváček – Chmelík. Náhradníci: Petřík, Aubrecht, Procházka, Řehák, Dragoun, Mleziva, Černý, J. Rada, Páník, Brkal.

 

TJ Holoubkov je po podzimu vládcem Okresního přeboru Rokycany. Z deseti zápasů prohrál jediné se skóre 31:13. S Viktorkou se zápasy hrály na 2x35 minut, amatéři se dočkali hned dvou čestných branek, rady si nevěděli s nejlepším kanonýrem ligy Krmenčíkem, který vsítil hned pětkrát.

 

FC Viktoria Plzeň – TJ Sokol Mladotice 17:2

Branky: Hořava 5, Chorý 3, Bakoš 3, Limberský 2, Živulič, Řezník, Petržela, vlastní Soukup – Slach, D. Urban z pen.

Sestavy

Plzeň: Valeš (36. Mařík) – Řezník, Hubník, Čihák, Limberský – Živulič, Hořava – Petržela, Bakoš, Kopic – Chorý.

Mladotice: Houdek – Randa, R. Kučera, T. Kučera, Berka, Šiml, O. Krofta, Slach, T. Krofta, D. Urban, F. Krofta. Náhradníci: R. Urban, Šimera, Novotný, Rambousek, Soukup, Janeček, Píša, Hynek, Krejčí, Sebránek.

 

TJ Sokol Mladotice se v Okresním přeboru Plzeň-sever umístily na třetím místě se čtyřbodovou ztrátou na první pozici. I ony se dvakrát prosadily, a i ony dopustily, aby jeden viktorián přesně mířil hned pětkrát. Tentokrát se takto zaskvěl Tomáš Hořava.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou