FOTO: Víkendový dvojzápas Písku - Soběslav porazil, ale se Štěchovicemi padl

0

Třetiligový kádr FC Písek je v současné chvíli natolik široký, že si trenér týmu Rostislav Grossmann mohl dovolit odehrát dvě utkání po sobě s různými jedenáctkami.

FC Písek - Spartak Soběslav 5:1 (2:1)

Branky: 2x Grobár, M. Held, Blažek, Kasík – Nohava.

 

V sobotu dopoledne na umělou trávu u Otavy nejprve vyběhla mladší sestava dorostenců doplněná o bratry Heldy, Vojtěcha Zemana, Lukáše Holuba či Václava Hrachovce. Mladíci se střetli s divizní Soběslaví a porazili ji 5:1. Domácí mladíci byli velmi aktivní, často drželi míč na svých kopačkách, ukázali i několik pěkných fotbalových akcí a stříleli branky. Hosté naopak několik svých možností zahodili a tak se zrodil nečekaně jednoznačný výsledek.

 

Sestava FC Písek: Přibyl (70. Váverka) - Hrachovec, Holub, Kulík, Zeman - Blažek (75. Hrala), J. Held, Grobár, Kinkor (70. Jiskra) – M. Held, Kasík.

Komentář trenéra Rostislava Grossmanna: „Byli jsme v dobrém pohybu, slušně jsme kombinovali a byli i produktivní v útoku. Někteří hráči podali velmi dobrý výkon a naznačili své možnosti. Byla tam celá řada chyb a nedostatků, je na čem neustále pracovat, ale celkový dojem z přístupu k utkání je pozitivní."

 

FC Písek - TJ Štěchovice 0:3 (0:1)

Branky: Batka, Příhoda, Sulík.

 

Třetí ligou ostřílenější soubor změřil síly se Štěchovicemi, s nimiž se Písečtí utkávají také v soutěži. Po obědě však domácím nebylo přáno a odešli poraženi 0:3. V poměrně vyrovnaném utkání dostali domácí lekci z produktivity. Hrál se rychlý fotbal plný osobních soubojů. Jedinou branku v první půli dali Štěchovice těsně před přestávkou hlavou po dobře zahraném trestném kopu. Písek po přestávce přidal a tlačil se do útoku, ale v koncovce byli domácí střelci nepřesní nebo je vychytal gólman Vašák. Tak přišel trest na druhé straně, když po dalších standardních situacích skórovali dvakrát hosté.

 

Sestava FC Písek: Hajdušek (46. Rondzik) - Benetka, Rendla, Holý, Skála - Petřík (46. Viták), Milec (70. Němeček), Hlůže (60. Sigmund), Froněk - Kočí, Řezáč.

Komentář trenéra Rostislava Grossmanna: „Výsledkově se nám utkání nepovedlo, což není v této fázi přípravy nejdůležitější, spíš mně vadí způsob naší hry včetně přístupu některých hráčů. Hosté využili své fyzické převahy a potrestali nás po dobře zahraných standardkách. My jsme se naopak v útoku vůbec neprosadili. Čeká nás spousta práce na odstraňování nedostatků v organizaci naší hry v obranné i útočné fázi. Času máme relativně ještě dost."

 

Zdroj: www.fcpisek.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou