FOTO: Talentované mládí ze Slavie si poradilo i se Štěchovicemi

0

Proti mezinárodnímu výběru trenéra Pavla Řeháka odehrály Štěchovice celkem vyrovnaný zápas, ale do výsledku se projevila nejen nerozehranost, ale také absence řady klíčových hráčů.

Absencí bylo opravdu mnoho. Chyběla stoperská dvojice Busta-Kučera, dále Cienciala, Štědronský a další duo Jonáš, Maruš. Z podzimního kádru se tedy jednalo o šest ztrát. Proti běhavému soupeři, který je vytvořen z talentovaných cizinců vydržel nerozhodný stav do 38. minuty. Nehorší pasáží byl začátek druhého poločasu, když se junioři odtrhli během minuty na rozdíl tří gólů. Nakonec padlo sedm gólů, oba týmy ještě přidaly ve zbytku hrací doby po dvou gólech.

 

SK Slavia Praha U21 - TJ Štěchovice 2:0 (1:0)

Branky: 38., 51., 52., 62., 88. – 55. vlastní, 78. Košata.

 

Sestava Slavie: Radotič – Schnurer, Seydiyev, Vilotič, Nabiyev, Mitrano, Muradov, Čvančara, Havrda, Lauricella M., Trapanovski. (Na střídání: Bouguetouta, Veselý, Rondič, Lauricella A., Sintean, Ljubanovič.)

Sestava Štěchovic: Vašák – Šum (46. Příhoda), Švejda, Jakobovský, Těžký (46. Košata) - Pavlík - Sulík,  Volešák, Novák L., Hovorka - Batka.

 

Zdroj: www.fotbalstechovice.cz

Článek byl upraven redakcí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou