Nahlédli jsme pod pokličku přípravy FC Velim

0

O informaci jsme požádali, našeho spolupracovníka a dopisovatele, pana Jaroslava Češpivu. Ten je ve výboru fotbalového oddílu FC Velim, je vedoucím béčka a dorostu: „Získat informace nebylo a není jednoduché. Ale nejdříve se vrátím se do závěru minulého roku."

"Poslední schůze našeho fotbalového výboru byla 18.12.2017. Předseda oddílu, pan Josef Seifert, poděkoval všem za úspěšnou fotbalovou práci a za výborné výsledky. Podzim byl pro velimský fotbal velmi úspěšný. Jen jsem nezískal informace o umístění v tabulkách obou přípravek. Ostatní mužstva, kromě áčka, jsou ve své tabulce do druhého místa. 1.místo v krajské I.A třídě - starší žáci, trenér Pavel Pena. 2.místo v krajské I.A třídě – dorost, trenér Zbyněk Sandholc. 2.místo v okresním přeboru – béčko, trenér Jiří Ptáček. 2.místo v okresním přeboru – mladší žáci. Zklamáním je 11.místo áčka v krajské I.A třídě."

 

Jaroslav Češpiva pak navázal: "Pak se řešil rozvrh tréninků na umělé trávě. Nezávazně se mluvilo o případných změnách v kádrech mužstev, především áčka. Áčko uvažuje o 2-3 posilách. Trenér áčka Malinovský se o některých hráčích zmínil s tím, že je nejdříve osloví."

 

Změny v kádru áčka?

 

"Mluvilo se o odchodu T. Jeníka. Poslední informace hovoří o tom, že Tomáš ve Velimi zůstane. Do Hlízova by měl odejít Jakub Kovařík. Zatím to nemohu potvrdit. V prosinci se mluvilo o příchodu R. Biška z Poříčan. Podle posledních zpráv, Biško bude v Kolíně. Z Kolína do Poříčan má jít Ondra Puk. V prvním přípravném zápase áčko porazilo Poříčany 5:1. V sestavě se objevil mladý hráč Kadlec. Vím, že hrál v Poděbradech. Jinak vše při starém."

 

Zimní příprava FC Velim A

 

„Přípravu na nový soutěžní ročník začalo áčko FC Velim tréninkovou jednotkou ve středu 10.01.2018 od 18:00.“

 

Rozpis přípravných zápasů:

 

Sobota 20.01.2018, 10:00 FC Velim A vs Poříčany. Odehráno, 5:1 pro Velim.

Sobota 27.01.2018, 13:00 FC Velim A vs Chlumec nad Cidlinou

Sobota 03.02.2018, 10:00 FC Velim A vs Rejšice

Sobota 10.02.2018, 13:00 FC Velim A vs Horky n. Jizerou

Sobota 17.02.2018, 10:00 FC Velim A vs Třemošnice

Sobota 24.02.2018, 10:00 FC Velim A vs Milovice

Všechny přípravné zápasy se odehrají na umělé trávě v Poděbradech.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou